DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Rim„ Ghimbir ”
Bezel Ryzhik

Pentru a finaliza acest decor veți avea nevoie de:
- un aparat electric pentru arderea pe țesătură.
- țesătură sintetică de culoare roșie și voal auriu.
- șabloane pentru petale și frunze dintr-o cutie.
- o bucată mică de pahar.
- un mic material verde în două nuanțe.
- sârmă.
- O bază mică de spumă în formă de ou.
- Adeziv de moment.
- orice mici decorațiuni pentru mijlocul florilor.
- o lunetă pentru păr.
- panglica subtire pentru janta.
- o fâșie de țesătură densă pentru bază.
- foarfece.
- rigla de fier.
Acum vom pregăti principalul instrument de lucru. Luați o mașină guilloche cu un ac pentru țesătură și sticlă.
Bezel Ryzhik

Pentru culori au fost alese o țesătură netransparentă, de tip ghimbir și o nuanță aurie subțire a voalului. Din orice staniu se poate decupa șablonul pentru petalele. Baza va fi un pătrat cu latura de 6 cm. Pe o parte, tăiați o figură similară cu o flacără cu 3 limbi, iar pe partea opusă facem mici îngustări de jos. Apoi am asamblat ambele țesături și cu un ac fierbinte încercuim 19 semifabricate conform șablonului.
Bezel Ryzhik

Și pentru frunze, șablonul are 5 cm înălțime și 3 cm lățime, sub forma unei bărci cu capăt contondent pe o parte. Frunzele vor fi, de asemenea, dintr-o țesătură dublă, iar 5 bucăți vor trebui tăiate.
Bezel Ryzhik

Din aceeași țesătură, tăiați cu un ac două dreptunghiuri, nu mai mult de 5 cm și cu lățimi diferite. Am tăiat franjuri în ele aplicând o riglă.
Bezel Ryzhik

Și atunci trebuie să li se ofere o nouă formă. Trebuie să puneți două bucăți cu o franjă împreună și cu degetele să derulați puțin partea tăiată. Pe frunze puteți arde tipare nu complexe. Pe o parte a foii facem stropi de-a lungul marginii, iar în a doua jumătate tăiem mai multe găuri sub formă de picături și puncte. Și la final, pliați frunzele în jumătate, făcând un pli.
Bezel Ryzhik

Și acum apelăm la petalele de flori, cărora trebuie să li se acorde un volum suplimentar. Este necesar să faceți pliuri viitoare pe baza pieselor și să le lipiți cu un ac împreună. Toate petalele sunt tratate la fel.
Bezel Ryzhik

În plus, din materialul pentru petale, am tăiat două benzi care măsoară 5 x 2 cm și le împărțim pe diagonală pe jumătate. Și pe marginile triunghiurilor rezultate facem mici crestături.
Bezel Ryzhik

Deoarece la răsucire, se obține o formă interesantă.
Bezel Ryzhik

Și aveți nevoie și de un sepal în formă de stea neregulată cu 6 unghiuri.
Bezel Ryzhik

Tăiați 2 cercuri cu diametrul de 3 cm, care vor servi drept bază pentru flori. Acum să începem montajul. Pentru o floare, luați 8 petale și un cerc. Vom fixa la bază cu un ac. Primul rând va fi format din 4 semifabricate situate pe marginea exterioară a cercului.
Bezel Ryzhik

Celelalte 4 petale sunt lipite într-un model de tablă de checker, mai aproape de mijlocul cercului. Centrul rămâne liber.
Bezel Ryzhik

Ambele flori sunt realizate în mod similar.
Bezel Ryzhik

Acum rămâne să alegeți bijuterii pentru mijloc în flori. Luați 2 mărgele mari, stamine, bile sau conuri. Totul poate fi selectat după cum doriți.
Bezel Ryzhik

Și lipici la mijloc, poziționând frumos pe floare.
Bezel Ryzhik

Însă mai avem nevoie de un mugure și pentru aceasta luăm o sârmă lungă de 10 cm. Luăm o bază de spumă sub formă de ou de prepeliță, deși poate fi înlocuită cu un strat de folie, și o lipim bine pe sârmă.
Bezel Ryzhik

Din cele 3 petale rămase colectăm un mugure dens de flori. Primul gol acoperă complet baza, iar restul poate fi lubrifiat cu lipici pe jumătate din petală. Marginile de sus vor fi libere.
Bezel Ryzhik

Apoi, trebuie să atașați 4 goluri ascuțite din partea de jos într-un cerc și să lipiți sepalul deasupra tuturor.
Bezel Ryzhik

Rămâne doar să lipiți o bandă subțire peste sârmă, mugurele este gata.
Bezel Ryzhik

Acum apelăm la prelucrarea jantei, care va servi drept bază pentru întreaga compoziție. Janta în sine este lipită cu panglici în două culori la tonul întregii compoziții, dar este posibilă și cu o bandă.Apoi, dintr-o fâșie de țesătură densă, tăiați 2 dreptunghiuri de 8 x 2,5 cm.
Bezel Ryzhik

Rotunjim marginile și împărțim o parte în jumătate de-a lungul lungimii și facem tăieturi pe cot. 2 crestături, cu un interval de 1 cm, mai aproape de margini. Apoi trecem janta prin aceste găuri. În continuare, a doua parte este lipită de prima. Este necesar să se țină cont de faptul că această piesă este situată la cel puțin 10 cm de marginea jantei.
Bezel Ryzhik

Acum ar trebui să începi să asambli întreaga compoziție. Să începem cu mugurele. La 4 cm de la vârful bazei de pe jantă și fixați mugurele în sine cu lipici. Și atașăm sârma la margine cu o bandă subțire. Restul sârmei este lipit de bază.
Bezel Ryzhik

În continuare avem frunze verzi, 4 vor fi pe bază, iar una în fața mugurii. Apoi lipim marginea largă pe sârmă în fața mugurii, iar o parte mică va fi de cealaltă parte a bazei între frunze.
Bezel Ryzhik

Rămâne doar să aranjați două flori mari. Acestea trebuie să fie bine fixate la marginile bazei până la margine.
Bezel Ryzhik

Acum trebuie să verificați partea greșită și să corectați cu atenție totul.
Bezel Ryzhik

Lunca este gata.
Bezel Ryzhik

Mult noroc tuturor!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat