DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Cifre pentru grădina anvelopelor
Anvelopele auto folosite nu trebuie să fie aruncate. După utilizarea prevăzută, anvelopele pot fi folosite pentru a decora curtea sau grădina. Idei din ce în ce mai interesante pot fi văzute la alții, și de ce să nu încercați să faceți la fel acasă? La urma urmei, procesul de a face multe meserii este foarte simplu.
girafă
Pentru această figură interesantă, trebuie să săpați o anvelopă mare în pământ, adâncimea până la mijlocul cercului. Înainte, fixați jurnalul rotund înalt cu șuruburi. Pe ea trebuie să fixați botul - o mică casă de bușteni a unui copac. Ochii și urechile pot fi tăiate dintr-o sticlă de plastic sau o bucată de linoleum. Rămâne doar să pictezi tot galbenul și să faci pete maronii.
Cifre pentru grădina anvelopelor

zebră
Această figură este realizată în același mod ca o girafă, doar vopseaua are nevoie de alb și negru.
Cifre pentru grădina anvelopelor

elefant
Pentru a face astfel speculă aveți deja nevoie de 2 anvelope de aceeași dimensiune. Fixează-le împreună cu șuruburi și fixează-le pe placă (bază). Capul unui elefant este un recipient de plastic de 10 litri, urechile sunt ovale din același recipient. Trunchiul este o bucată din vechea țeavă ondulată, ochii sunt capacele conservelor. Cilia poate fi tăiată dintr-o sticlă de plastic. Este mai bine să pictați griul elefantului sau îl puteți transforma într-un erou portocaliu.
Cifre pentru grădina anvelopelor

Ursuleț
Această cifră este obținută din două anvelope de dimensiuni diferite, interconectate. O anvelopă mare este portbagajul, iar o anvelopă mică este capul. Pentru a face designul mai stabil, anvelopele pot fi puse pe o tijă metalică subțire. Tăiați urechile din plastic sau linoleum. Pentru a închide cercurile din mijlocul anvelopelor, puteți utiliza tabla tare. Opțional, figurina poate tăia și labe din linoleum. După vopsire, ursul devine un decor decorativ atractiv al grădinii.
Cifre pentru grădina anvelopelor

matrioshka
Jucăria rusă originală este o păpușă cuibăritoare. Poate fi fabricat și din anvelope bu. Vor fi necesare un total de 7 anvelope. Cinci dintre ele sunt atașate între ele într-o poziție orizontală - acesta este corpul. Pentru o fixare mai mare, un jurnal ridicat îngropat în pământ poate fi plasat în interior. O anvelopă este montată vertical pe marginea acestui jurnal - acesta este capul, găurile goale sunt închise cu cercuri de bord. Pe părți puteți așeza mâinile dintr-o anvelopă cu jumătate tăiată. La urma urmei, trebuie să pictați cu culori strălucitoare și să înfățișați o față. Se dovedește o doamnă interesantă.
Cifre pentru grădina anvelopelor

Mickey mouse
Puteți crea două personaje de desene animate: un băiat și o fată. Pentru fiecare personaj ai nevoie de 4 anvelope. Două rulmenți sunt așezați pe sol în poziție orizontală, două anvelope sub formă de cifră opt sunt montate pe ele. Accentul întregii structuri este pus pe arbore. Urechile Mickey Mouse sunt confecționate din capacele găleții de plastic, iar mâinile sunt făcute din bucăți de țevi de plastic. Arcul, fusta, palmele și fețele trebuie tăiate din linoleum. Anvelopele inferioare sunt umplute cu sol fertil și pot fi folosite ca paturi de flori mini.
După pictura, personajele arată pur și simplu superbe și atractive!
Cifre pentru grădina anvelopelor

Cifre pentru grădina anvelopelor

După cum puteți vedea, nu este nimic complicat în realizarea cifrelor din rulmenții vechi nedorite. Prin urmare, încercați și faceți ceva similar pe parcela din grădină.
Comentarii (1)
  1. Svetlaia
    #1 Svetlaia vizitatori 8 august 2017 06:15
    0
    Ca și paturile de flori, de asemenea, o opțiune. Și anvelopele nu trebuie eliminate și locul de joacă al copiilor. În grădinița noastră, anvelopele sunt săpate la rând și copiii sar de la unul la altul.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat