DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Un mod simplu de a picta o imagine
Una dintre cele mai ușoare metode de a crea un lucru frumos și exclusivist este să atrageți pe sticlă transparentă. Se datorează pur și simplu faptului că orice model poate fi plasat sub sticlă și transferat pe suprafața sticlei. Imaginea finalizată va fi pe placul rezultatului său. Iar pentru implementarea sa nu este nevoie de abilități artistice speciale.
În această clasă de master, vom discuta despre cum să decorați cutii de bijuterii cu un cadru încorporat pentru o fotografie.
Pentru a picta sticla va trebui:
1. Vopsele acrilice de orice culoare preferată. Puteți utiliza 2-3 nuanțe dintr-o schemă de culori sau puteți decora imaginea cu o cantitate mare de culoare, la discreția femeii de ac.
O modalitate simplă de a picta o imagine

O modalitate simplă de a picta o imagine

2. Degresant (alcool sau îndepărtarea lacurilor de unghii).
3. Lacuri acrilice transparente pentru creativitate.
O modalitate simplă de a picta o imagine

4.3 perii: subțiri - pentru aplicarea conturului, mediu - pentru aplicarea culorii, o perie lată pentru a acoperi lucrarea finalizată cu lac.
O modalitate simplă de a picta o imagine

5. Sticla dintr-un cadru pentru fotografii.
6. Desen preferat.
O modalitate simplă de a picta o imagine

Înainte de începerea lucrului, suprafața de sticlă pe care se va aplica desenul trebuie degresată cu un degresant special, alcool sau pur și simplu îndepărtarea lacurilor de unghii, astfel încât desenul să se întindă și să dureze mai mult.
Apoi pregătește un desen care va fi transferat pe geam. În această clasă de master, este selectat un desen din seria de colorat-actriță. Sticla trebuie să fie atașată la suprafața imaginii. Nu poți să o rezolvi cu nimic, trebuie doar să te asiguri că nu merge pe hârtie. Folosind o perie subțire și vopsea acrilică neagră, se aplică un contur, drept urmare, modelul pe sticlă și pe hârtie trebuie să fie cât mai identic posibil.
O modalitate simplă de a picta o imagine

Când întregul model este transferat pe sticlă, trebuie lăsat să se usuce conform instrucțiunilor pentru vopsele. Deoarece vopselele de diferite mărci se pot usca în moduri diferite. Când circuitul este complet uscat. Puteți face acest lucru folosind culorile preferate. Întrucât desenul se bazează pe alb și negru, imaginația artistului servește doar ca un șablon pentru a determina culoarea fiecărui element.
O modalitate simplă de a picta o imagine

Când modelul este vopsit, este necesar să îl uscați cât mai mult, este mai bine să îl lăsați timp de câteva ore. Pentru a vedea rezultatul muncii, trebuie să întoarceți sticla și vopseaua colorată va rămâne sub contur. Desenul uscat trebuie acoperit cu lac acrilic în 2 straturi cu uscare a fiecărui strat. Instrucțiunile pentru lac indică faptul că uscarea completă a acestuia se realizează după 8 ore, astfel încât sticla poate fi lăsată să se usuce peste noapte la temperatura camerei.
Rămâne doar să returnați paharul la locul său - în cadrul de sub fotografia de pe cutie și lucrarea este finalizată.
O modalitate simplă de a picta o imagine

O astfel de cutie colorată individual va servi ca un plus excelent la interior sau un cadou unic, iar procesul de creare a acestuia cu un astfel de model va ajuta să faceți față stresului.
Noroc în munca ta!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat