DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Coasem covorul textil în curs de dezvoltare pentru fată
Pentru a coase o mată de dezvoltare textilă pentru o fetiță, veți avea nevoie de o bucată mică de țesătură de bumbac, un iernar sintetic de densitate mică, pâslă multicoloră de diferite grade de rigiditate, cutii transparente din plastic și ambalaje (acestea pot fi huse de iaurt, ambalaje din lumânări decorative sau săpun etc.) .), diverse margele și butoane, cabluri, panglici, Velcro, fire multicolore - pe scurt, tot ce poate fi în coșurile femeii acului va veni la îndemână. Dintre echipamentele aveți nevoie de o mașină de cusut, foarfece, o riglă. De asemenea, este util un clei transparent.
dezvoltarea covorului textil

Pentru început, ar trebui să stai la baza covorului. Poate fi de orice formă. Cel mai convenabil este să coaseți un covor dreptunghiular, deoarece pentru aceasta trebuie doar să pliați o bucată de țesătură în jumătate și să o coasați în secțiuni.
Pentru a face o mată în curs de dezvoltare ar trebui să fie pe iarnă sintetică. Va fi mult mai plăcut și mai confortabil pentru un copil să se joace cu așa ceva.
Pentru ca covorul să fie cu adevărat drăguț și copilăresc, marginile sale pot fi decorate suplimentar cu triunghiuri decorative din țesăturile principale și de finisare. Pentru a le face, ar trebui să tăiați pătrate cu o latură de 10 cm, și să le călcați pe jumătate în diagonală, apoi din nou pe jumătate pe diagonală.
Marginile bazei pregătite trebuie cusute, călcate, dacă este necesar. Nu merită să vă îndepărtați prea mult de călcarea unui produs făcut pe un iernar sintetic, deoarece izolarea sub influența temperaturii ridicate se micșorează ireversibil, devine plană și rigidă.
dezvoltarea covorului textil

După ce baza covorului este complet gata, puteți continua cu asamblarea elementelor în curs de dezvoltare.
Jucându-se cu un covor, copilul trebuie să dezvolte abilități motrice fine, astfel încât fiecare element al produsului să fie orientat către acest lucru. În plus, jocul ar trebui să fie interesant. Prin urmare, elementele pot transporta, de asemenea, efectul surprizei.
Puteți, de exemplu, să ascundeți un buton interesant, abia sesizabil în secțiune, sub pătratul pâslă. Pentru a o vedea mai bine, copilul va trebui să împingă colțurile stratului de pâslă.
Un șiret în miniatură este un antrenament bun. Aruncând banda în bucle, copilul își va antrena foarte bine degetele.
Fixarea butoanelor este o altă versiune a simulatorului pentru dezvoltarea abilităților motorii fine.
dezvoltarea covorului textil

Legarea unui arc nu este o sarcină ușoară, dar foarte importantă, în special pentru o fată, astfel încât un astfel de element este pur și simplu necesar.
Motilitatea poate fi dezvoltată nu numai prin efectuarea diverselor sarcini mici, ci și prin atingerea diferitelor materiale. Puteți combina diferite tipuri de panglici și cabluri într-un singur element. Se va dovedi foarte interesant și, cel mai important, ajută copilul să simtă diferența dintre ei, pentru că totul este cunoscut în comparație.
Un carcasă transparentă din plastic, în formă de inimă - un pachet de sub o lumânare - joacă rolul unui clopot, - mărgelele multicolore din interiorul acestuia lovesc pereții și fac zgomot.
Puteți ascunde o surpriză sub un pătrat simțit cu aspect modest - trebuie doar să o apăsați cu atenție cu degetul, iar strecuratorul vă va anunța.
dezvoltarea covorului textil

dezvoltarea covorului textil

În partea centrală a covorului puteți așeza o pajiște cu flori improvizate. Florile, precum și frunzele, pot fi realizate într-o mare varietate de tehnici - cel mai important este că atrag atenția copilului. Unele flori pot fi fixate pe covor fără posibilitatea de a le îndepărta, iar altele trebuie să fie îndepărtate - lăsați-le să fie atașate cu margele, nasturi, nasturi, Velcro - toate acestea vor beneficia doar prin antrenarea degetelor mici.
dezvoltarea covorului textil

Un interes deosebit pentru copii mici sunt întotdeauna așa-numitele „ghemuțe” - elemente cu mărgele mici, printre care sunt ascunse butoane interesante, mărgele și alte lucruri mărunte. Mișcând mărgelele cu degetele, copilul caută elementele ascunse în ele.
dezvoltarea covorului textil

Un element separat poate fi dedicat dezvoltării abilității de a desface Velcro. Acest lucru va necesita un efort și o concentrare din partea unui copil mic, dar în viitorul apropiat această nouă abilitate va veni la îndemână de mai multe ori în viața de zi cu zi.
dezvoltarea covorului textil

Fixare și decuplare cu fermoar - acest exercițiu nu poate fi ignorat. Pentru a rezolva, puteți coase un buzunar mic. Și pentru a face și mai interesant, îl puteți decora cu aplicații amuzante la exterior și puteți ascunde câteva elemente interesante în interior.
dezvoltarea covorului textil

Probabil că nici o pajiște cu flori nu se poate descurca fără fluturi frumoși. La mică distanță de flori, puteți efectua aplicarea unui fluture colorat, făcându-i o mustață cu margele mișcătoare.
Există o mulțime de opțiuni de design pentru dezvoltarea covoarelor. Totul depinde de capacitățile și imaginația femeii de ac. Dar, indiferent de rezultatul covorului textil în dezvoltare, principalul lucru este că aduce bucurie și beneficii micului său proprietar.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat