DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Ce trebuie să știți pentru a finaliza lucrările de finisare în baie
Baia este un loc minunat care vă permite să abandonați toate problemele și să vă relaxați. când construcție „Colțul prețuit” este finalizat, mai rămâne foarte puțin: pentru a termina decorarea în interior și plecați! Spre marea placerii! Însă lucrările de finisare ar trebui luate foarte în serios, astfel încât în ​​viitor lucruri atât de neplăcute precum fumurile, umezeala și mucegaiul nu umbresc sărbătoarea sufletului și a trupului.

Procesul principal constă în următorii pași importanți:
1 Selectarea corectă a materialelor.
2 Izolarea și decorarea podelei și a tavanului.
3 Amenajarea dressingului.
lucrări de finisare în baie


Selectarea materialelor pentru placarea pereților
Pentru a alege materialul potrivit pentru acoperirea pereților camerei de aburi și a camerei de spălat, trebuie să vă familiarizați cu proprietățile sale, în caz contrar, în loc de plăcere, a rămâne în baie se va transforma în disconfort.
lucrări de finisare în baie

De exemplu, pinul este complet nepotrivit pentru că, sub influența temperaturilor înalte, rășina este eliberată din lemnul de pin, ceea ce poate provoca disconfort.
În cele mai multe cazuri, sălile de aburi și camerele de spălare sunt acoperite cu tei și, respectiv, zada, în mod ideal, cu o căptușeală, care trebuie montată pe o ladă din lemn pregătită în avans.
lucrări de finisare în baie

Un mare plus în favoarea căptușelii este încuietorile care vă permit să ascundeți elementele de fixare (cuie și șuruburi).
Atunci când decorați o baie de aburi și o spălătorie, utilizarea materialelor inflamabile și toxice, cum ar fi tablă din fibră, PAL, linoleum etc., nu este strict recomandată, dar pot fi excelente pentru dotarea unui dressing.
lucrări de finisare în baie


Izolarea și decorarea podelei și a tavanului
Pardoseala din baie este începutul începuturilor. Toate lucrările de finisare se fac pe un principiu de jos în sus!
Se recomandă ridicarea podelei în camera de aburi cu aproximativ 10 cm, acest lucru va ajuta la reținerea mai bună a căldurii. Pentru pardoseală, placa de tivire de zada este cel mai des folosită. Ar fi util să se efectueze izolarea termică într-o cameră cu aburi pentru a crea un sigiliu. Izolația minerală este utilizată pe scară largă aici, care este în mod necesar acoperită cu folie de aluminiu, pentru a evita efectele nocive ale aburului.
lucrări de finisare în baie

Cel mai practic material pentru podeaua din camerele de spălare și aburi este țiglă ceramică, deoarece copacul va fi distrus din cauza umidității constante. Dar aici există dezavantaje - va fi alunecos și necesită covorase de cauciuc sau covorașe din lemn. Aceleași materiale sunt potrivite pentru acoperirea tavanului ca și pentru pereți (cantitate minimă de rășini și toxine).
lucrări de finisare în baie


Amenajarea dressingului
Aici, utilizarea pinului este foarte binevenită și vă permite să economisiți. Pereții dressingului nu se încălzesc prea mult, iar finisajul pin va umple camera cu o aromă plăcută de conifere. Când sunt încălzite, coniferele emit volatile, care afectează favorabil sănătatea umană, iar sănătatea este prioritatea principală în toate.
Comentarii (1)
 1. Lalika
  #1 Lalika vizitatori 8 august 2017 11:24
  1
  Pentru podeaua băii cu aburi, este mai bine să nu folosiți zada. De asemenea, la fel ca pinul, emite gudron atunci când este încălzit, nu numai că se murdărește, dar și arsuri grave. Desigur, este de asemenea folosit - practic nu putrezește, dar în acest caz, primele 7-10 utilizări ale camerei de aburi sunt mai bine să nu mergeți desculți pe podea.În viitor, rășina va ieși în evidență cu mult mai puțin și riscul de arsuri va dispărea.
  În mod ideal, folosiți stejar - nu emite gudron și, atunci când interacționați cu apa, se transformă literalmente în piatră. Dar stejarul este o plăcere scumpă.
  Pentru dispozitivul podelei, puteți folosi var, nu se întunecă și emană o aromă delicată. Dar este foarte susceptibilă la decădere, o ciupercă se instalează adesea pe ea.
  Aspen poate fi o opțiune bună - nu crăpa și putregaiul este mai puțin sensibil decât lintea.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat