DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Magnetul frigiderului
Bună ziua tuturor. Primăvara a sosit deja și foarte curând va veni prima vacanță de primăvară, pe 8 martie. În această zi se obișnuiește să se dea cadouri mame, prietene și colegi de muncă. Acum este criza, deci nu puteți cumpăra multe cadouri. Vreau să vă ofer să faceți mici cadouri tuturor prietenelor mele femei, fără a cheltui mulți bani. Vom face magneți de frigider decorativi.
Pentru a face acest magnet avem nevoie de:
- Banda magnetică (magnet vechi).
- Carton.
- Foarfece.
- Un creion.
- Adeziv.
- Tesatura.
- Sfoară sau sfoară.
- Fire de lână.
- Flori decorative, elemente.
- Margele.

Mai întâi trebuie să desenăm un șablon de copac pe carton și să îl tăiem. Magnetul decorativ poate fi realizat din orice formă. Iată trei modele din care să alegeți. Am ales prima opțiune.
Magnet de frigider DIY

Pe partea din spate lipim o bandă magnetică (sau doar un magnet). Dacă doriți să faceți un copac, atunci este mai bine să lipiți un magnet pe coroana copacului și pe oală. Apoi luăm țesătura, rotunjim oala pe ea, decupăm și lipim materialul.
Magnet de frigider DIY

Lipim elemente decorative pe partea de sus a țesăturii pentru frumusețe.
Magnet de frigider DIY

Luați o sfoară sau sfoară, înfășurați trunchiul unui copac, fixați capetele cu lipici.
Magnet de frigider DIY

Acum luăm firele de lână de culoarea dorită. Le am verzi. Tăiem firul în segmente de 1-1,5 cm lungime, îl împăturim pe jumătate, ungem cotul cu lipici și îl lipim pe coroana copacului. Sau lipim adezivul direct pe copac, este la fel de convenabil pentru oricine. Așa că lipici întregul vârf al copacului. Vedeți că nu aveți spații. Firele trebuie să fie lipite strâns unele de altele, altfel nu va fi frumos.
Magnet de frigider DIY

Magnet de frigider DIY

Magnetul este aproape gata. Lipesc flori și mărgele pe coroană.
Magnet de frigider DIY

După ce ți-ai arătat imaginația, poți face diverse magneți din orice material la îndemână, ar fi timp liber și dorință. Acest magnet este învelit într-o panglică din satin. Flori din hârtie ondulată. Este decorat cu margele și paiete. Verdeața este imitată dintr-o plasă de ambalare pentru buchete.
Magnet de frigider DIY

Și acest copac este format din flori de hârtie și o grilă de legume care înlocuiește verdeturile. Este decorat cu margele.
Magnet de frigider DIY

După ce ai prezentat atât de mici cadouri celor dragi, vei oferi o bucată din sufletul tău, pentru că sunt făcute cu mâinile tale. Sărbători fericite pentru tine, dragi femei de ac.
Magnet de frigider DIY

La revedere.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat