DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Imagine din materiale improvizate
Bună ziua tuturor. Recent m-am dus să-mi vizitez prietenul și am văzut pe peretele ei o imagine frumoasă făcută din paiete. Mi-a plăcut foarte mult de ea și mi-am dorit și una. M-am dus la magazin, m-am uitat la poze, la prețuri. S-a dovedit a fi puțin scump. Apoi am decis să fac o poză cu propriile mele mâini, cea de care am nevoie și fără să cheltuiesc mulți bani. Vreau să vă arăt ce am făcut.

Pentru fabricare aveam nevoie de:
- Polyfoam de dimensiuni potrivite sau huse de carton.
- Domnitor.
- Tapet.
- Cuțitul.
- Foarfece.
- Adeziv (VPA, moment).
- Paiete.
- Margele.
- Creion, pix cu pâslă.
- Timp liber, răbdare și imaginație.

Am văzut imagini cu o muncă dificilă, dar, din moment ce nu am experiență, am început să fac ceva mai ușor. Și uite așa, am luat polistiren (ambalaj de la frigider, deși o cutie de carton ar face). Folosind o riglă și un creion, am desenat un pătrat de dimensiunea potrivită și, înarmat cu un cuțit, l-am tăiat.
Pictura din materiale improvizate

Apoi lipit-o cu tapet. Puteți lua tapet simplu (sau material textil de orice textură). Am ales cu un model nu luminos.
Pictura din materiale improvizate

Următorul pas a fost aplicarea modelului selectat. Am vrut să atrag un cuplu îndrăgostit, deoarece cu o zi înainte era vacanța tuturor iubitorilor. Mai întâi, am desenat o schiță pe pânză cu un creion și apoi am încercuit-o cu un stilou negru cu vârf de pâslă pentru o vizibilitate mai bună.
Dacă aveți probleme cu desenul, puteți transfera desenul preferat folosind hârtie carbon. Am luat comploturi de tablouri pe Internet.
Pictura din materiale improvizate

Luând lipici și paiete, am început să le lipesc unul după altul, pentru a termina pe toate liniile competitive, cu excepția liniilor subțiri de pe față (buze, ochi, sprâncene, urechi).
Pictura din materiale improvizate

Pe linii subțiri în același mod am lipit mărgele.
Pictura din materiale improvizate

Iată o poză. Mi-a plăcut foarte mult de ea, așa că am decis să mai fac încă două tablouri cu alte desene.
Pictura din materiale improvizate

Iată o altă imagine nu mare, făcută din carton folosind paiete.
Pictura din materiale improvizate

În ciuda faptului că paiete sunt negre, strălucește frumos de la a fi lovit de soare. Astfel de tablouri pot decora nu numai camera de zi a casei tale, ci și dormitorul sau bucătăria. Vor fi un cadou bun pentru rude și prieteni pentru orice ocazie. Trebuie doar să selectați desenul dorit pentru imagine.
La revedere, ne vedem curând.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat