DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» Dard în miniatură DIY
da-it-yourself darts

Weekend-ul trecut, pentru a-mi distra fiul (bine, nu este plictisitor să-mi petrec timpul), rupându-mi capul pentru o perioadă scurtă de timp, am făcut un mini săgeți pe care, de copil, l-am făcut, probabil aproape toată lumea, la fel ca mine. Ei bine, cei care nu au făcut o jucărie atât de simplă (în fabricare) în copilărie. Vor putea să o facă (fără privirile suspecte ale celorlalți, cu gânduri la retardul mental al celui care a făcut-o). Numai atunci când urmașii lor cresc până la o vârstă acceptabilă. Pentru a nu deteriora accidental nimic pe el însuși și oamenii din jurul său (mergând pașnic în apropiere și nu bănuiesc că amenințarea care se întinde peste el). La urma urmei, siguranță, în primul rând.
Și așa, pentru a face un mini dart am avut nevoie:
 • Clippers.
 • Foarfece.
 • Stiloul cu bilă (pentru marcare), deoarece nu era niciun caiet în cușcă.
 • Conducător (din același motiv).
 • Fir de cusut, (obișnuit).
 • Meciurile (mai mult sau mai puțin chiar exemplarele) sunt de dorit cu capete mici și fără defecte (altfel va afecta grav caracteristicile zborului și traiectoria viitoarei noastre mini-rachete).
 • Un ac, nu unul mare (unul mare, va fi doar necesar să măcinăm sau să adăugăm marfă).
 • Hârtie ((în cazul meu, un fragment de tapet din cauza absenței unui caiet în acest moment).
 • Sârmă de cupru, nu foarte groasă, în caz contrar, vor fi dificultăți cu înfășurarea, în plus, există o mare probabilitate de rupere a chibriturilor, nu foarte subțire (sunteți chinuit de vânt). Am 0,4 milimetri (mi se pare corect).


Poți să faci fără ea. Dar, având în vedere că greutatea produsului finit nu este mare, intervalul său de zbor lasă mult de dorit, în general, nu atât cât ne-am dori, aproape că nu pătrunde în țintă, iar calea de zbor este aproape imprevizibilă. Pentru început, am făcut corpul rachetei, am luat patru chibrituri într-o mână cu mâna a doua, am împins acul la mijloc cu capătul ascuțit afară, cu a treia mână a început să bată frânghia, gluma, bineînțeles, făcută cu ambele mâini. După ce a înfășurat ușor, a fixat funia, alunecând-o între chibrituri și dând corpul deoparte, a trecut la următoarea etapă.
da-it-yourself darts

Această etapă este de fapt în fabricarea aripilor unei arme de aruncare (oricât de ridicol ar suna, dar așa este). Dardul este o armă (aruncarea), este o suliță, deși oarecum ușoară și redusă, în comparație cu sulițele pentru luptă cu mâna în mână sau cu cai (având de obicei o lungime totală de până la un metru și jumătate). Pentru comoditatea aruncării este echilibrat (în consecință). Ca arme (vânătoare) și luptă, ele au fost folosite de trupe din multe țări ale lumii și popoare, începând deja din antichitate. Utilizarea permanentă (ca arme) a fost înregistrată în secolul XX. În Rusia antică, erau numite sate. Darts sunt, de asemenea, numite săgeți aruncarea (scurt) pentru un joc numit săgeți.
Și uite așa, la început am marcat și tăiat hârtia sub forma unui pătrat.
da-it-yourself darts

da-it-yourself darts

Apoi, folosind manipulări complicate, el a transformat-o într-un triunghi isoscel, apoi încă, din nou și din nou, în general, privește fotografia.
da-it-yourself darts

da-it-yourself darts

da-it-yourself darts

da-it-yourself darts

După ce aripile sunt gata, am pus corpul viitorului dard pe aripi.
da-it-yourself darts

da-it-yourself darts

După aceea, mușcând și fixând firul (așa cum s-a descris mai sus), arzând din dorința de a testa mai repede, l-a aruncat pe peretele casei învelit cu panou din fibră. Așteptările nu s-au adeverit, el era încă umed (greutatea lui nu era suficientă pentru a depăși navigația, credeam eu). Decizia mea a fost luată pentru a rectifica situația cu orice preț. Dintre numeroasele idei de inginerie care au apărut în timp ce a căzut la podea, a fost aleasă cea mai potrivită pentru un anumit tip de aeronavă.
1) Reduceți înfășurarea prin tăierea părților aripilor (mi s-a părut imediat bănuitor și nu frumos).
da-it-yourself darts

da-it-yourself darts

da-it-yourself darts

2) Creșteți greutatea arcului, adăugând la aceeași creștere semnificativă a rezistenței aerodinamice la aer.Acest lucru a fost obținut prin înfășurarea firului de cupru pe chibrituri cu un ac, fără a uita de o tranziție lină. După ce s-a jucat suficient și am primit o masă de minute de neuitat de fericire de la distracția cu copilul, a existat o încercare de a extinde plăcerea prin modernizare, pentru a atrage atenția copilului. El a implementat ideea folosind transformarea magică a săgeții într-o rachetă, amputând parțial coada săgeții.
da-it-yourself darts

Rezultatul intervenției chirurgicale a fost obținut încă o jumătate de oră. Și racheta a aterizat în siguranță (deși cu arcul) pe suprafața peretelui, unde seamănă zi și ajunge. Îi doresc tuturor celor care au copii aceleași momente plăcute și unice în viață. Vă sfătuiesc să folosiți timpul când sunt încă mici, pentru că vor crește și în jucării mici, primitive și nu va fi posibil să evocați aceleași emoții în ele care sunt aproape de o stare de euforie.
Comentarii (1)
 1. kondrats
  #1 kondrats vizitatori 10 august 2017 15:07
  0
  I love darts - un joc mișto. Conform schemei descrise aici, a făcut o săgeată. Interesant este că zboară perfect și corect pe țintă)))).

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat