DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Anghinare
Inimă de anghinare

Vă sugerez să faceți o inimă neobișnuită folosind tehnica de anghinare a panglicii de satin. Toți cei care văd produse în această tehnică pentru prima dată, se încântă cu frumusețea și neobișnuirea unor astfel de meșteșuguri. Și să-l stăpânești este foarte simplu, așa că stocează-te cu materiale și începe!

materiale:
• Panglică satinată 2,5 cm lățime.
• Figurină „Heart” din spumă de polistiren.
• Foarfece.
• Pini de birou.
• Mai ușoară.
• Dantelă subțire sau împletit, panglică din satin îngust.
• 2 jumătăți de margele.

pentru speculă puteți utiliza o bandă de orice culoare, dacă doriți, puteți alege nu una, ci două sau mai multe culori. Dimensiunea bazei de spumă nu este deosebit de semnificativă, dar este mai ușor să lucrezi cu o figură mai mare. Pinii de birou pe care nu îi puteți face fără muncă pot fi cumpărați în magazinul de papetărie, acesta este numele lor exact, care este scris pe cutie. Nu încercați să le înlocuiți cu altceva - nu veți obține rezultatul dorit și pot apărea puști pe bandă.
Deci, să trecem la treabă și vom începe cu pregătirea pieselor dintr-o panglică din satin. Taiem banda in segmente de 5 centimetri, infasuram colturile superioare spre centru si cantam piesa de prelucrat la jonctiunea varfurilor cu mijlocul.
Inimă de anghinare

Pe figura de plastic din spumă, conturam centrul, aplicăm semifabricatul astfel încât colțul să fie îndreptat spre centru și fixăm restul celor două colțuri cu ace. Atașăm al doilea semifabricat, ca în fotografie, și fixăm cu ace.
Inimă de anghinare

Atașăm 3 și 4 semifabricate și fixăm cu ace.
Inimă de anghinare

În continuare, trebuie să fixăm 4 semifabricate, așezându-le puțin altfel decât înainte. Colțurile ar trebui să fie direcționate și spre centru, doar că de data aceasta ne sprijinim puțin. Iar la mijloc lipim jumătatea mărgele.
Inimă de anghinare

Inimă de anghinare

Următoarele 4 semifabricate sunt plasate în același mod ca și în primul rând, doar noi ne retragem puțin din ultimul rând.
Inimă de anghinare

Conform acestui principiu, alternând locația pieselor, stabilim numărul necesar de rânduri. În acest caz, inima este mică, iar rândurile sunt foarte mici. Când vedeți că atingeți marginea, puteți face un pas înapoi din reguli. Aranjați semifabricatele astfel încât să acopere știfturile din rândurile trecute fără a lăsa secțiuni neexpuse din spumă. Dacă este necesar, în locurile potrivite puteți tăia ușor piesa de lucru în sine, de exemplu: unul sau 2 colțuri sau întreaga piesă de prelungire în lungime. Încercați astfel încât cozile să nu rămână mult în direcția opusă a inimii. În partea superioară a inimii, va trebui să fixați piesa de prelucrat în 3 locuri. În general, dacă vedeți că piesa de prelucrat nu se întinde frumos, atunci poate fi tocat ușor în locul potrivit. Numai în acest caz, este mai bine să ascundeți pinii suplimentari sub bandă.
Inimă de anghinare

Când ați terminat cu o parte a inimii - faceți a doua parte în același mod.
Îmbinarea celor două jumătăți ale inimii trebuie mascată cu ceva potrivit: dantelă sau panglică din satin. O altă opțiune de decor este jumătățile mărgele de dimensiuni medii.
Inimă de anghinare

Pe această inimă, tehnica de anghinare este gata!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat