DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Producția de săpun" Aquamarine "
Săpunul este un mare hobby care face plăcere celor care îl practică. Procesul de a face săpunul acasă este destul de simplu, interesant și interesant. Într-un magazin specializat puteți cumpăra doar baze de săpun, alte produse pot fi atât specializate, cât și improvizate.
Ofer o rețetă simplă, dar interesantă pentru săpunul de casă.

Pentru săpunul Aquamarine aveți nevoie de:
1. Baza de săpun alb.
2. bază de săpun transparent.
3. Orice uleiuri de bază (unt de shea, semințe de struguri, piersică etc.).
4. Arome sau uleiuri esențiale după dorință.
5. Recipient dreptunghiular din plastic (un recipient cu brânză Hohland este grozav).
6. Colorant cosmetic "Aquamarine".
7. Broșă din lemn.
8. alcool.
9. Plăci pentru topirea bazei.
10. Cuțitul.
Săpun Aquamarine

Mai întâi pregătim recipientul de plastic, îl spălăm, îl ștergem uscat și îl stropim cu alcool din sticla de pulverizare. Înecăm baza transparentă de săpun, o îmbogățim cu uleiuri și arome, adăugăm câteva picături de colorant și o amestecăm cu grijă cu o broșă din lemn. Turnați amestecul rezultat într-un recipient și așteptați să se solidifice. Dacă doriți să obțineți tot săpunul cu vârtejuri, atunci nu trebuie să așteptați o solidificare completă, trebuie să turnați următorul strat.
Săpun Aquamarine

În timp ce primul strat se întărește, topiți în diferite borcane o cantitate egală de bază de săpun alb, lăsați o parte albă, iar cealaltă vopsită cu acvamarină. Nu uitați de aromele și uleiurile de bază.
Stropiți stratul înghețat în recipient cu alcool, turnați baza pictată pe el, când apucă puțin, turnați baza albă deasupra, ar trebui să fie cald, dar nu fierbinte! În caz contrar, totul se amestecă. Dispersăm bulele cu alcool și așteptăm să se solidifice bara. Este scos foarte ușor!
Săpun Aquamarine

Săpun Aquamarine

Tăiem destul de puțin marginile inegale ale barei (sunt rotunjite în forma recipientului) și tăiem bara în bucăți separate de săpun, bucurându-ne de frumoasa culoare a bazei superioare și de modelele complexe ale inferioare!
Săpun Aquamarine

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat

Pentru a comenta
Comentarii (0)