DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Uscător de încălțăminte
Toată lumea s-a confruntat cu problema uscării pantofilor în timpul iernii. Există o mulțime de uscătoare de încălțăminte, dar bateria de încălzire centrală rămâne cea mai frecventă.
Uscător de pantofi

Singura întrebare este cum să instalați pantofii. Îmi propun să fac un uscător din rămășițele podelei laminate (rezolvând simultan problema utilizării resturilor de la așezarea laminatului). Avantajele acestui design: montat direct pe baterie pe lateral, și nu pe partea de sus; posibilitatea de a monta un uscător peste altul (în prezența a două uscătoare), ceea ce economisește spațiu; ușor demontat pentru vară, demontat ocupă foarte puțin spațiu. Au fost utilizate ornamente laminate cu o grosime de 8 mm. Pentru producție veți avea nevoie de:
- resturile laminatului;
- rigla, creion;
- puzzle;
- burghiu electric, burghiu cu diametrul de 8 mm;
- șmirghel, fișier;
- lac sau vopsea, perie.

Uscătorul este format din două rafturi de sprijin, o bară de blocare internă, o bară de blocare exterioară, două panouri și un ecran de oprire.
Uscător de pantofi

Uscător de pantofi

Uscător de pantofi

Uscător de pantofi

Uscător de pantofi

Uscător de pantofi

Uscător de pantofi

Pentru a simplifica ansamblul, o bară auxiliară este inclusă în kit.
Uscător de pantofi

Suportul de suport este elementul structural principal, are o configurație complexă, de aceea dimensiunile sale sunt date în trei figuri pentru a nu înghesui desenul. Întreaga structură este asamblată fără utilizarea lipiciului și a altor dispozitive de fixare, cum ar fi șuruburile autofiletante etc. Cu toate acestea, există articulații cruciforme (jumătate de copac).
Uscător de pantofi

Simplu. Marcați selecția în locul potrivit. La sfârșitul eșantionului în mijloc găurim o gaură cu un diametru de 8 mm - de-a lungul grosimii stratului. Folosind un puzzle pe interior, tăiați proba.
Uscător de pantofi

Dacă este necesar, personalizați fișierul.
Laminatul are o acoperire rezistentă la apă pe ambele părți, cu toate acestea, tăieturile se umflă sub influența apei și distrug structura. Prin urmare, toate tăieturile trebuie vopsite sau lăcuite.
Uscător de pantofi

Deoarece elementele de fixare din strat laminat nu joacă niciun rol, nu-i acordăm atenție.
Ajungând la adunare. Bara auxiliară se conectează cu rafturile.
Uscător de pantofi

Ținând cu o mână bara auxiliară împingem părțile inferioare în formă de C ale rafturilor în prima și a patra deschideri intersecționale, contând de la margine. Cu cealaltă parte, instalăm bara de blocare internă prin deschiderea secțiunii centrale, astfel încât să intre în prinderea în formă de C.
Uscător de pantofi

Tragem bara auxiliară și instalăm deasupra bara de blocare exterioară.
Uscător de pantofi

În timp ce uscătorul se mișcă, îi determinăm locul în voie prin mișcări în sus și în jos. Setați panele.
Uscător de pantofi

Scoatem bara auxiliară. Inseram accentul ecranului.
Uscător de pantofi

Între ecran și baterie, se obține un spațiu în care este convenabil să introduceți pantofii cu degetul în jos.
Uscător de pantofi

Uscător de pantofi

Dacă vi se pare că boot-ul nu se potrivește perfect cu bateria, puteți să scoateți ecranul și să îl puneți mai aproape, sprijinindu-l pe suporturi.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat