DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Șosete pentru pisici
Până la Anul Nou, pentru a-i face plăcere fiicei sale, și-a legat șosete atât de calde. Am ales o creșă specială pentru fire, astfel încât să nu fie înțepată, să fie caldă și nu groasă, astfel încât șoseta să se încadreze cu ușurință în cizma de iarnă.
Încep să tricot. Pentru muncă, aveți nevoie de 5 ace de tricotat pentru tricotat într-un cerc. Am ace de tricotat nr 3 și fire. Fire, am ales o creșă specială. Compoziție de 50% lână, dar nu înțepă deloc. Ca întotdeauna, la început am tricotat bucle pe 2 ace de tricotat, fac acest lucru astfel încât buclele să nu fie strânse și primul rând să fie tricotat ușor. Pentru firele mele, numărul de bucle este de 40.
Garnituri de șosete

Apoi am distribuit 10 bucle pe 4 ace de tricotat, am tricotat cu al 5-lea ac de tricotat. Topul în șosete este întotdeauna tricotat cu o bandă elastică pentru a se întinde bine și a reveni la poziția inițială. Am tricotat o bandă elastică de 2/2 într-un model simplu. Am 23 de rânduri.
Garnituri de șosete

Apoi am tricotat într-un cerc cu cusuta obișnuită de ciorap, firul de lucru din spatele acului de tricotat.
Garnituri de șosete

După tricotarea a 16 rânduri, am procedat la tricotarea părții calcaneale. În șosetele pentru copii, călcâiul nu s-a întărit. Pentru tricotarea călcâiului, puteți lua ace de tricotat mai mici, astfel încât densitatea tricotării a fost mai mare. Și astfel pentru tricotarea călcâiului, iau jumătate din buclele tricotate - aceasta este de 20 de bucăți și le mut într-un ac de tricotat și le tricot cu un singur ac de tricotat. Restul de 20 de bucle nu sunt tricotate pe un alt vorbitor, mă voi întoarce la ele mai târziu. Formez partea superioară a călcâiului pentru acest lucru, este necesar să tricotăm 8 rânduri cu suprafața frontală, alternând rândurile greșite și cele din față ale fiecărui rând.
Garnituri de șosete

Următorul pas este îngustarea călcâiului. Pentru a face acest lucru, este necesar să distribuiți 20 de bucle pe 3 ace de tricotat în acest fel: 5 bucle pe una, 10 bucle pe următorul și restul de 5 bucle pe ultimul ac.
Garnituri de șosete

Continui să tricot cu cusatura din față și să îndepărtez o buclă, am tricotat 2 bucle împreună în fiecare rând până nu mai rămân doar 10 bucle.
Garnituri de șosete

Revenind la tricotat într-un cerc. Colectez buclele laterale care lipsesc și încep să tricotez din nou în cerc. În total, cu buclele tastate, am primit 54 de bucăți
Garnituri de șosete

Continuu să tricot într-un cerc. Treptat, scad două bucle în fiecare rând lateral simultan, astfel încât din nou să fie 40 de bucle.
Garnituri de șosete

Continui tricotare până ajung în zona degetelor.
Garnituri de șosete

Treptat, încep să cobor buclele din fiecare rând printr-una în acest fel: 2 bucle împreună, o buclă ca de obicei, apoi din nou două bucle împreună și așa mai departe până când se închide ciorapul. Șosetele sunt aproape gata. Dar asta nu este totul. Am vrut să le decorez și să brodez o pisică pe ele. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de fir pentru broderie sau pentru orice este acasă. Îmi iau diferite culori: negru, roșu, verde, roz. Am croșetat blatul cu fire pufoase pentru copii 3-4 rânduri. Din fire colorate brodez urechi, ochi, antene, gură. Și asta este, șosetele sunt gata.
Garnituri de șosete

S-au dovedit înalte, așa cum era planificat, astfel încât acestea erau mai înalte decât pantofii. Fiicei mele îi plăceau foarte mult aceste șosete.
Garnituri de șosete
Comentarii (1)
  1. Anna
    #1 Anna vizitatori 6 februarie 2017 10:31
    0
    La ce vârstă au aceste șosete ???

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat