DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Săpun folosind forma Herringbone
Înainte de noul an, căutăm cadouri prietenii și familia. Vreau să surprind și să mă rog, dar este foarte ușor de făcut, oferind ceva făcut de tine. Săpunul de casă este o opțiune excelentă! Dar dacă nu ați făcut asta niciodată și nu sunteți absolut sigur de unde să începeți? Și trebuie să începeți cu rețete simple folosind forme simple.

Pentru fabricarea săpunului pe două fețe „Herringbone” avem nevoie de:
1. Baza de săpun alb.
2. Uleiuri de bază pentru îmbogățirea săpunului (unt de shea, ulei de semințe de struguri, ulei de piersică ș.a.).
3. Uleiuri esențiale (aromele de conifere sau citricele sunt bune).
4. Colorant cosmetic "Flora" (verde).
5. Forma de „herringbone plat”.
6. Cuțitul.
7. Broșă din lemn.
8. Vase pentru încălzirea săpunului.

Săpun DIY

Împărțiți baza de săpun alb în jumătate în diferite feluri de mâncare. Puteți lucra mai întâi cu o bază albă, apoi în aceeași farfurie, direct în rămășițele de săpun alb adăugați a doua jumătate și colorați-o cu colorant. Încălzim baza în cuptorul cu microunde timp de 20-30 de secunde. Principalul lucru nu este să aduci la fierbere. În caz contrar, baza își va pierde proprietățile de săpun, iar mirosul va fi dezgustător! Îmbogățim baza cu uleiuri, adăugăm ulei esențial (sau parfumuri cosmetice adecvate). Copacii mei de Crăciun miroase a ulei esențial de portocale dulci și sunt îmbogățiți cu unt de shea. Se amestecă bine colorantul și uleiul cu o broșă din lemn. Stropiți forma de săpun cu alcool dintr-o sticlă pulverizată. Se toarnă în formă de săpun de culoare albă sau verde până la jumătatea formei.
Săpun DIY

Săpun DIY

Așteptăm să se usuce complet săpunul. Pulverizați din nou cu alcool și turnați până la sfârșitul formularului deasupra primului strat. Pulverizați cu alcool de mai multe ori, astfel încât să dispară bule inutile. Scoatem săpunul după ce îl solidificăm complet sub formă. Săpunul de la matriță este mai bine să înfășurați imediat pelicula pentru a păstra luciul și a nu lăsa amprente.
Parfumate și festive, precum și un săpun foarte simplu „Herringbone” sunt gata!
Săpun DIY
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat