DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Atelier de jucării de cafea" Iepurașii unui know-it-all "
Aceste suveniruri cu aromă mică (11 cm) sunt ușor de executat și sunt utilizate în diferite situații.
jucărie de cafea Hares

Pentru muncă, luăm materiale:
- masina de cusut.
- foarfece.
- vopsele acrilice.
- stilou cu gel negru.
- un material textil alb dens.
- o perie subțire.
- o bucată de spumă.
- un creion.
- soluție de cafea (1 lingură de cafea instant și lipici PVA, un pachet de vanilină și 100 ml de apă caldă).
- Cord subțire lung de 30 cm.
- umplutură pentru jucării.
- ulei esențial de scorțișoară și vanilie.
- un ac cu un fir.
- o seringă medicală goală mică.
Dar înainte de a începe munca, vom desena o formă de șablon de doi iepurași.
jucărie de cafea Hares

Acum luăm țesătura pregătită, o împăturim pe jumătate de-a lungul firului comun. Trebuie să fie întinsă în lățime, nu în lungime. Aplicăm modelele decupate și cercuri cu un creion simplu. Și tăiați cu creșteri pentru cusături.
jucărie de cafea Hares

Punem note pentru găurile prin care vom umple produsul.
Acum luăm mașina de cusut și cosim de-a lungul conturului, lăsând intacte doar segmentele prevăzute. După aceea, tăiem crestăturile în locurile curbe ale tiparelor, astfel încât să funcționeze bine atunci când este inversat.
jucărie de cafea Hares

Acum rezultăm folosind un creion.
jucărie de cafea Hares

jucărie de cafea Hares

Am aliniat toate coturile și a procedat la umplere. Pentru a umple iepuri, puteți utiliza sintepon, sintepuh, hololiber. La umplere, folosim și un creion. Umplutura nu este foarte strânsă.
jucărie de cafea Hares

Acum, cu un ac și ață, ne coase găurile libere. Apoi pe urechile de fir facem bucle pentru uscare. Și cu un simplu creion schițăm principalul aranjament al ochilor viitori.
jucărie de cafea Hares

Este timpul să nuanțezi cafeaua. Soluția în sine nu este dificil de pregătit. În 100 ml de apă nu foarte fierbinte, dizolvați 1 lingură de cafea și aceeași cantitate de lipici PVA, amestecați bine, apoi adăugați un pachet de vanilină. Când soluția este gata, ia o bucată de spumă și unge-o cu iepurași pe toate părțile și toate cusăturile. Și agățați să se usuce. Este posibil în aer 2 ore sau la cuptor timp de 10-15 minute.
jucărie de cafea Hares

A trecut un anumit timp și produsele s-au uscat. Luăm vopsele acrilice. Primul care este folosit este maro, diluat cu apă și folosind o bucată de cauciuc de spumă, nuanțăm la cusături. Baza desenată pentru ochi este vizibilă și acum cu un creion continuăm să conturam toate detaliile mușchiului.
jucărie de cafea Hares

Când cusăturile sunt uscate, luați stiloul negru cu gel și trageți întregul mușchi de-a lungul contururilor conturate.
jucărie de cafea Hares

Acum ia o perie subțire și pictează ochii. Desenăm trei contururi, mai întâi în albul de jos, apoi albastru și negru. Punem luciul alb pe pupilă. Nasul iepurasului este, de asemenea, vopsit în negru. Desenați obrajii albi. Dăm timp să se usuce.
jucărie de cafea Hares

Și apoi parcurgem din nou toate contururile cu un stilou gel, adăugăm punctele de antenă pe obraji. Toate fețele sunt gata. Acum luați o dantelă 30 cm și împărțiți în jumătate. Folosind un ac, fixați ochelarii din spate între urechi. La această iepură de cafea cu aromă de cafea sunt gata. Și a rămas un mic detaliu, este o seringă obișnuită să introduceți câteva picături de vanilie și scorțișoară în corpul jucăriei pentru aromă.
jucărie de cafea Hares

Mult noroc tuturor!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat