DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Conuri de herringbone
Anul Nou este ceva nou, astfel încât să puteți aduce unele elemente neobișnuite ale decorului, deoarece conceptul de confort este format din astfel de fleacuri. Fiecare dintre noi are o atitudine diferită față de vacanță. Cineva lasă cu lac cu câteva zile înainte de Anul Nou doar un brad de Crăciun și, cu siguranță, unul natural. Acest lucru este suficient pentru vacanță.
Pentru alții, întreaga casă ar trebui să ardă cu lumini întunecate, să radiaze note pozitive despre vacanța viitoare. Fiecare cameră trebuie să aibă decorațiuni și elemente decorative care vă vor permite să pătrundeți într-o anumită atmosferă.
Este deosebit de plăcut când astfel de piese sunt confecționate cu propriile mâini și din materiale naturale. La începutul primăverii, puteți găsi multe conuri care diferă ca formă și dimensiune. Acestea pot servi ca un material excelent pentru fabricarea unui pom de Crăciun, care va servi drept decor suplimentar în vacanțele de Anul Nou.
Faceți-l foarte simplu și chiar un copil poate face față acestei sarcini. Dacă adulții vă ajută și vă spun cum să-l faceți durabil și decorat frumos, atunci activitatea comună va surprinde plăcut toate gospodăriile. Mai mult decât atât, acum la școală și la grădiniță cer deseori de la copii speculăpe care le pot face singure sau cu ajutorul părinților. Această opțiune este destul de potrivită, deoarece arborele este funcțional, simplu și frumos.
Vom avea nevoie de:
• denivelări;
• lipici;
• ziare;
• bijuterii;
• vopsea;
• polistiren.
În primul rând, trebuie să faceți un con puternic de ziare, care este ambalat foarte strâns. Este necesar să parcurgeți întreaga suprafață cu bandă de hârtie, astfel încât conurile să nu se desprindă ulterior sub greutate. Sunt destul de grele și pot ieși în timp, ceea ce va fi dezamăgitor. Imediat ce conul este gata să treacă la acțiunea principală. Fixăm conurile pe el în jurul întregii circumferințe. Puteți utiliza un pistol cu ​​lipici sau lipici Dragon, Titanium.
În partea de jos, tăiați un suport de carton în mai multe straturi. Apoi o decoram după bunul plac.
De asemenea, un con poate servi drept un decor excelent. Dacă îl așezați într-un recipient stabil, un vas, de exemplu, apoi decorați cu margele și adăugați decorare cu vopsea albă, pictând „crenguțele”, obținem un arbore de Crăciun în miniatură care va decora masa în noaptea de Revelion.
Puteți, de asemenea, să pictați bontul cu vopsea de aur sau argint și, fixându-l pe baza arcului, să-l atârnați de un brad de Crăciun. Astfel de jucării nu numai că decorează, dar, de asemenea, încântă faptul că sunt confecționate din materiale naturale și cu propriile mâini.
conuri de brad

conuri de brad

conuri de brad

conuri de brad

conuri de brad

conuri de brad

conuri de brad

conuri de brad
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat