DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete


O astfel de carte neobișnuită poate fi un mod elegant de a ascunde ceva, fie că este vorba de o cheie de rezervă, o notă secretă sau chiar bani. Majoritatea oamenilor nu s-ar gândi să privească biblioteca dvs. ca pe o memorie cache de obiecte private sau personale. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a transfera atenția cu atenție și fără a atrage atenția către cineva - un martor nevăzător va crede doar că transmiteți doar o carte interesantă și nimic mai mult! Opțiune excelentă pentru spioni!

Pasul 1 Alegeți o carte, de preferință groasă, cu o copertă tare tare și o legătură bună.

Pasul 2 Alegeți primele pagini pe care le aveți nevoie și înfășurați-le cu folie de plastic pe copertă, astfel încât să nu fie deteriorate de lipici. Acestea, cu excepția ultimelor pagini, nu vor fi tăiate. Acest lucru va permite cărții să arate ca o carte obișnuită atunci când este deschisă și cu paginile sale care nu sunt lipite va acoperi gaura tăiată pentru cache. Pagina cea mai apropiată de cache-ul tăiat va fi lipită ulterior (în ultimul pas).

Pasul 3. Amestecați puțin clei cu apă. Lăsați adezivul să fie suficient de lichid pentru ca paginile cărții să se absoarbă. Raportul de aproximativ 30% la 70% din clei.

Pasul 4 Fixați toate paginile pe care le-ați selectat din prima în pasul 2 mai devreme și periați lipiciul pe marginile lor, astfel încât să fie absorbit. Acest lucru îi va ține împreună. Spala-ti peria, altfel se va usca si va deveni inutila!


Pasul 5. Lăsați cartea să se usuce timp de cincisprezece-treizeci de minute. Plasați ceva între pagini și copertă, astfel încât să nu se atingă între ele și să nu se lipească între ele. Puneți ceva greu deasupra capacului pentru a aplica presiune.


Pasul 6 Deschideți cartea pe prima pagină lipită. Măsoară de la margine 1,2 cm, din toate cele patru laturi și trage linii cu un creion.

Pasul 7 Tăiați marginile de-a lungul interiorului liniei desenate cu un cuțit. Încercați să faceți „tăierea” cât mai verticală sau altfel, gaura tăiată se va îngusta până în partea de jos. Utilizați o riglă așa cum se arată în imagine, acest lucru vă poate ajuta. Faceți clic pe cuțit pentru a tăia mai multe pagini simultan.


Continuați să tăiați straturile. Luați-vă timp, pentru că cu cât faceți mai lent și mai atent, cu atât marginile interioare sunt mai netede și mai drepte.
Îndepărtați hârtia rămasă din interior care se acumulează de la tăiere.


Pasul 8. Aplicați lipici pe marginile interioare ale găurii cu o perie și lăsați-l să se înmoaie.
Adezivul se va usca, dar, deocamdată, aplicați un al doilea strat de lipici pe marginile exterioare ale paginilor.


Gata!
Asigurați-vă că cartea este complet uscată. Umpleți-o cu lucrurile dvs., închideți cartea și așezați-o pe raft. Acum numai tu vei ști că această carte are un compartiment secret! Printre celelalte cărți care o înconjoară, nu va fi foarte vizibilă ;;)

Dacă faci totul cu atenție, cartea poate arăta astfel:


Sau așa:

 

Comentarii (6)
 1. Dan3000x
  #1 Dan3000x vizitatori 30 aprilie 2012 14:33
  0
  nishtyak: a făcut cu ochiul: nevoia de a juca
 2. niksita
  #2 niksita vizitatori 5 ianuarie 2014 16:18
  0
  Citat: Dan3000x
  nishtyak: a făcut cu ochiul: nevoia de a juca

  SVARNAN
 3. Ibn Durik
  #3 Ibn Durik vizitatori 13 aprilie 2014 09:56
  2
  clipit Norm) Dar lenea mea ...
 4. pescăruș
  #4 pescăruș vizitatori 18 noiembrie 2015 00:30
  0
  Ideea este grozavă, dar mă tem cum cache-ul este un eșec. Pot să mă înșel, dar hoții în primul rând cărți „aeriene”, iar un astfel de cache își poate dezvălui cu ușurință secretele ...
  Erau și gânduri despre o cutie sub forma unei cărți, dar a trebuit să refuz din aceleași motive în favoarea unui seif încorporat în perete.
 5. Lena
  #5 Lena vizitatori 26 decembrie 2015 14:28
  0
  Curat ascund de Radokov
 6. plastall
  #6 plastall vizitatori 8 ianuarie 2016 10:23 p.m.
  0
  Dacă ați dorit să creați un cache real, atunci în această etapă vă puteți opri, dar dacă cartea este încă folosită ca pachet pentru o prezentare, trebuie să îi oferiți un aspect mai prezentabil.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat