DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Jucarie de Craciun" Mingea tricotata "
O decorațiune de Crăciun interesantă și neobișnuită poate fi realizată independent cu ajutorul dorinței, o cantitate mică de timp liber și un set simplu de materiale necesare.
Jucărie de Crăciun Bal tricotat

Pentru a face o „bilă tricotată” va trebui:
Fire gri , mai ușoare.
Jucărie de Crăciun Bal tricotat

În primul rând, trebuie să croșetați mingea cu un croșetat:
Primul rând - 3 bucle de aer; mai departe de-a lungul spiralei, al 2-lea rând este creșterea fiecărei bucle, apoi cele două rânduri sunt creșterea prin buclă, următoarele 2 rânduri sunt prin 2 bucle. Ușor care nu atinge mijlocul mingii, în fiecare rând sunt 3 creșteri. Când diametrul "hainei" este egal cu diametrul mingii - tricotați mai multe rânduri fără creșteri, așezați mingea acolo. Apoi, până la sfârșit, o scădere similară a buclelor. Numărul de rânduri și bucle depinde de fire și de densitatea tricotării, în acest exemplu, au fost obținute 18 rânduri, s-a utilizat „fire pentru copii” de 50 g / 200 m.
Înainte de a strânge partea de sus, trebuie să fixați banda pe ea. Pre-perforați spuma ușor cu un ac, așezați un pachet de bandă pliată într-o buclă cu penseta. Strângeți capătul tricotajului, astfel încât firul să nu se dizolve și panglica să nu se afle.
Jucărie de Crăciun Bal tricotat

La „ecuatorul” mingii, lipiciți ușor dantela, care va fi potrivită în culori pentru acest produs. Puteți decora mingea cu arcuri de panglică, margele și strasuri pentru a se potrivi.
Jucărie de Crăciun Bal tricotat

O astfel de minge de Anul Nou este ușoară și, cel mai important, este de neîntrerupt și strasurile pâlpâie puternic în lumină.
Jucărie de Crăciun Bal tricotat
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat