DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Carte poștală" La mulți ani "
Un card cu felicitări sincere - acesta este cel mai bun cadou pentru absolut orice vacanță. Suveniruri și cadouri poate fi complet diferit: parfum, cremă, gel de duș, dulciuri, flori, chiar și un fel de lucru, uzate sau folosite și totul este uitat de-a lungul timpului, ca și cum nu ar exista un cadou. Dar pentru a oferi oricare dintre elementele enumerate mai sus împreună cu cuvintele dorințelor enunțate în felicitare rămân deja în amintiri bune pentru o memorie lungă. La urma urmei, cel mai important este că? Câteva trei cuvinte calde dintr-o inimă pură sunt mult mai plăcute decât chiar o anumită sumă de bani. Sărbătoarea și evenimentul pot fi oricare, de exemplu, ziua de naștere, aniversarea, nunta, aniversarea, botezul și alte date semnificative, iar cuvintele trebuie scrise din inimă. Desigur, printre sortimentele moderne din magazine, nu este dificil să găsești o carte poștală pentru diferite sărbători, chiar și cu felicitări gata. Dar acest lucru este cumva simplu și neinteresant, dar dacă felicitați persoana apropiată sau dragă, prieten cu propriul vostru cadou, aceasta este o poveste complet diferită și interesantă. Puteți lua materiale și accesorii în orice departament pentru lucrări de ac și faceți pentru prietena sau sora dvs., de exemplu, o carte de naștere. Această clasă de master vă va ajuta în această sarcină, el vă va învăța să stăpâniți elementele de bază ale tehnologiei scrapbooking și faceți o carte de naștere cu un iepuras drăguț.
Pentru o carte poștală, trebuie să luăm următoarele:
• Foaie A4 de hârtie acuarelă;
• Hârtie de însemnări din colecția de flori în roz, foaie 30x30 cm;
• Imagine cu un iepuras;
• Puncher;
• Bumbac dantelă bej;
• Flori mici din țesătură roz și alb lipite;
• Floare de culoare roz deschis;
• O floare goală cu strasuri pentru mijloc;
• semi-perle albe 4 mm;
• Frunze bej și verde din țesătură lipită;
• Staminele roz pe un fir;
• Stampila „La mulți ani”, un tampon de cerneală roz închis;
• Pentru nuanțarea de cerneală de aur;
• Fluture sculptat roz;
• Foarfece, bandă dublă față, riglă, lipici PVA, creion, pistol lipici, fir cu ac, mașină.
Carte poștală Happy Birthday scrapbooking

trebuie să ia următoarele


Vom face un card de formă orizontală, pentru acest lucru primul lucru îl vom decupa baza pentru card din hârtie acuarelă. Mai întâi, tăiați un pătrat de 18 * 18 cm, apoi împărțiți-l în jumătate și trasați o linie de îndoire pe orizontală și pliați-l. Obținem baza sub formă pliată de 9 * 18 cm.

trebuie să ia următoarele

taie baza


Din hârtia de hartie decupăm două dreptunghiuri de 9 * 17,5 cm. Din partea de jos realizăm dantelă de hârtie cu un pumn de gaură. Tăiați o fâșie de 10 cm de dantelă și faceți o poză cu un iepuras.

tăiați două dreptunghiuri

tăiați două dreptunghiuri


Ștampilăm pe o bucată de acuarele cu cerneală roz închis „La mulți ani”.

ștampilată cu cerneală roz închis

ștampilată cu cerneală roz închis


Tăiați o inscripție și nuanțați-o pe margine cu o tentă aurie.

ștampilată cu cerneală roz închis

ștampilată cu cerneală roz închis


Folosind bucăți de bandă adezivă lipim poza spre stânga, în dreapta jos, lipim inscripția de felicitare pregătită.Sub frill, pliați dantela și coaseți-o mai întâi manual cu un fir. Acum coasem mașina cu dantelă, imaginea în sine de-a lungul marginii și inscripția.

Carte poștală Happy Birthday scrapbooking

Carte poștală Happy Birthday scrapbooking


Adeziv hârtie la bază. De asemenea, fiecare separat cusem mașina pe margine, plecând aproximativ de la marginea de 3-4 mm. lua decorare, din stamine, tricotăm o grămadă și lipici în partea de jos a imaginii, apoi petalele și o floare de hârtie, o țesătură și un mijloc pe ea.

Carte poștală Happy Birthday scrapbooking

Carte poștală Happy Birthday scrapbooking


În interior, facem o fâșie de dantelă de hârtie dintr-o fâșie de hârtie de scrapbook cu dantelă de hârtie în interiorul cărții poștale PVA pe care le lipim la bază. În partea de sus se află o altă inscripție, un fluture și jumătate mărgele. Lipiți florile rămase, ca în fotografie. Așa că s-a întâmplat, vă puteți scrie felicitări și dați! Sunt recunoscător tuturor și vă doresc o creație plăcută!

Carte poștală Happy Birthday scrapbooking

Carte poștală Happy Birthday scrapbooking

Carte poștală Happy Birthday scrapbooking
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat