DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Vopsiți cutii folosind sol colorat
Crearea unui obiect interior este de obicei asociată cu un artist-decorator, un timp de producție îndelungat și abilități speciale. Dar de multe ori pentru aceasta nu este nevoie de instrumente complexe și numeroase sau de educație de artă. Este posibil să efectuați ochi simple și plăcute decorare independent, fără a apela la serviciile profesioniștilor.
Nu vom complica nimic și vom picta o cutie mică în culori calme cu ajutorul solului colorat realizat de propriile noastre mâini.

Pictura cu sicrie


Vom avea nevoie de:
- un gol pentru o cutie din lemn masiv sau placaj.
- șmirghel fin,
- mănuși de pânză (de dorit, dar nu este necesar);
- sol
- perie
- un cuțit mic, clerical,
- vopsea acrilică albă,
- vopseaua acrilică principală, vom lua verde strălucitor,
- o placă pentru sol și vopsea;
- lac acrilic lucios.

casetele din lemn masiv

Vom avea nevoie


Tehnica de fabricație
Luați cutia goală și prelucrați-o cu șmirghel fin.

șmirghel trata


Pentru comoditatea și protecția mâinilor la șlefuire, puteți folosi mănuși de pânză. Împământăm suprafața exterioară a cutiei cu grund acrilic și o macinăm cu șmirghel.

se macină cu șmirghel


Amestecați solul cu o cantitate mică de vopsea albă și verde pentru a obține o nuanță pastelată verde deschis, grund și macinați cutia.

grund și macinați cutia


Aducem un amestec de sol și vopsea albă și un amestec de sol, vopsea albă și verde. Amestecul de sol și vopsea pentru a oferi produsului nu numai culoare, ci și textură este o caracteristică de fabricație. Și în viitor, face posibilă măcinarea cutiei pentru a-i da o netezime fără a schimba calitatea decorului. Liniile convexe plăcute vor rămâne nedeformate și colorate după șlefuire.
Întindem pe o farfurie cu benzi subțiri paralele sau cu bălți mici:
- primer amestecat cu vopsea albă
- un amestec de sol, vopsea albă și verde
- vopsea verde

Puneți o farfurie


Tragem pe perie câte o picătură din fiecare dintre amestecurile anterioare, astfel încât grămada periei să fie ca și în dungi transversale.
Puneți peria perpendiculară pe suprafață și trageți 2/3 din cerc.

Puneți peria


Întotdeauna desenăm cercuri în același tip, de exemplu, în sens invers acelor de ceasornic. Ne mișcăm doar într-o direcție, de exemplu, de la stânga la dreapta.

Puneți peria


Cutia trebuie închisă, astfel încât modelul să fie obișnuit și să curgă lin de la o parte a cutiei la cealaltă. În funcție de diametrul dorit al cercurilor, selectăm peria de dimensiunea dorită.

Pictura cu sicrie


Realizarea unui astfel de decor este surprinzător de simplă. Pentru începătorii în acțiuni, este suficient să încercați de câteva ori să pictați cu cercuri de vopsea din această tehnică pe o bucată de hârtie. Dacă există fluxuri de sol de-a lungul laturilor cutiei, îndepărtați-le cu grijă cu un cuțit clerical, apoi macinați.

Pictura cu sicrie


Luăm un lac acrilic lucios pentru lucrări de artă și decoupage, o perie sintetică și un gol.

Pictura cu sicrie


Aplicăm lac de mai multe ori, înainte de a aplica următorul strat, așteptăm să se usuce complet anterior. Lacul va face culorile luminoase și eficiente.
Rezultatul a fost o cutie cu arc de aer.

Pictura cu sicrie


Ca exemplu, verde este selectat ca o vopsea care formează culoarea, dar culoarea principală poate fi oricare. Iată câteva exemple: albastru sau cian seamănă cu zăpadă și iarnă, galben - o zi însorită, portocaliu - bomboane portocalii și așa mai departe. Încearcă-l, alege-ți culoarea, pentru că fantezia este nesfârșită și ne oferă o lume interminabilă de culori și nuanțe.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat