DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Trandafir transparent
Vreau să împărtășesc cu voi procesul de realizare a unui trandafir transparent. Din ce nu a fost făcută această floare frumoasă, arată întotdeauna minunat. Odată, am decis să nu arunc ambalajele din plastic pentru transportul ouălor, ci să le las pentru meșteșuguri. Și acest moment a venit. Am luat acest recipient și am făcut o floare magnifică. Cum exact? Acum vă voi spune totul în ordine și cu fotografii.
Luați un recipient transparent pentru transportul ouălor.

Trandafir transparent


Se taie în felii. Pentru a face acest lucru, luați foarfece cu lame scurte, dar ascuțite.

Trandafir transparent


Apoi, tăiați patru petale pe fiecare piesă de prelucrat. Lăsați un gol cu ​​partea de jos, iar în restul 7 tăiați partea de jos și faceți o tăietură pe lateral. Astfel, o floare are nevoie de 8 părți.

Trandafir transparent


Luați prima piesă, răsuciți-o cu un tub și fixați marginea cu o bucată de bandă dublă.

Trandafir transparent


Continuați să lipiți piese noi pe bandă și răsuciți-le într-o spirală.

Trandafir transparent

Trandafir transparent


Când mijlocul mugurii este gata, introduceți-l în gol cu ​​partea de jos. Aceasta este totul. Trandafirul transparent este gata!

Trandafir transparent


Când acumulați o mulțime de astfel de trandafiri (și asta depinde de intensitatea cumpărării ouălor), puteți crea speculă. De exemplu, un buchet de muguri și ierburi uscate. Acestea pot decora rama foto prin lipirea florilor în jurul perimetrului. Cu trandafiri, puteți decora o oglindă în baie sau puteți face un topiator. Activează-ți imaginația și simte-te liber să creezi!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat