DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Pernă pentru lucrul la un computer
Cu utilizarea îndelungată a computerului, nu numai degetele obosesc, ci și încheieturile și mâinile în general. În cele mai grave cazuri, poate apărea sindromul de tunel, caracterizat prin durere la încheieturi și amorțeală a degetelor. Acest lucru se datorează compresiei locale a nervului care trece între oasele carpului și tendoane.
Pentru a vă proteja de durerea articulației încheieturii mâinii atunci când utilizați un computer, trebuie să folosiți o pernă specială. Este potrivit pentru a lucra la un laptop și pentru un computer staționar cu o tastatură.
1. Perna medicală poate fi cusută cu propriile mâini. De exemplu, o pernă drăguță, cu o aplicație voluminoasă, sub forma unei pisici adormite pe partea din față.

Pentru a coase o pernă terapeutică cu propriile mâini


2. Pentru aceasta veți avea nevoie de: țesătură, umplutură pentru pernă, foarfece, ace, riglă, creion, fir, șervețele de hârtie.

Pentru asta ai nevoie


Este mai bine să alegeți o țesătură densă, astfel încât umplutura să nu iasă din pernă, precum și rezistentă la uzură, deoarece produsul va fi utilizat în mod activ. Ca umplutură, este adecvat un iernar sintetic, un iernator sintetic sau alte umpluturi pufoase. Dacă intenționați să spălați perna în mașina de spălat, trebuie să aveți grijă de acest lucru în avans. Țesătura și umplutura trebuie să reziste la spălare, firele nu trebuie vopsite. Pentru a determina dimensiunea pernei și, prin urmare, dimensiunea tăiată a țesăturii, este necesar să măsurați lungimea laptopului sau a tastaturii și să adăugați câțiva centimetri pe fiecare parte. Lățimea pernei poate fi aleasă arbitrar, dar nu mai puțin de două treimi din distanța de la încheietura mâinii la cot.
3. În cazul nostru, vor fi necesare 2 bucăți dreptunghiulare de țesătură 52x29 cm și o bucată de mărime arbitrară pentru aplicarea în volum a pisicii. Puteți folosi un pulover sau un pulover inutil, tăind partea inferioară și o mânecă din ele. Măsurăm bucata de țesătură dorită pentru baza pernei și desenăm o linie tăiată cu un creion.

Măsurăm bucata de țesătură dorită


4. Fixați țesătura cu ace și tăiați-o de-a lungul liniei desenate.

Fixați țesătura cu ace


5. Folosind un creion, desenați o schiță de pisică pe șervețele de hârtie. Puteți utiliza mai multe șervețele, apoi conectați-le.

schita pisicii


6. Luăm o bucată de țesătură pentru aplicare și servetele cu știft. Ace trebuie să fie în interiorul imaginii.

acoperi șervețele


7. Tăiați pisica de-a lungul conturului. Nu îndepărtați ace.

Tăiați pisica de-a lungul conturului


8. Luați firul la culoarea țesăturii și coaseți liniile desenului creionului manual.

cusătură liniile desenului creion


9. Scoateți țesutul din țesătură. Luăm fire colorate și cosim contururile ochilor, nasului și botului, astfel încât acestea să devină mai strălucitoare și să iasă în evidență pe fundalul general.

coase contururile ochilor nasului


10. Înțepem pisica goală cu ace în partea din față a viitoarei perne. Luăm un fir de orice culoare și încercăm pe o pisică goală la pernă.

mătura pisica goală


11. Apoi, pe o mașină de cusut, coaseți pisica goală de-a lungul conturului cu fir de culoare contrastantă, lăsând o mică deschidere pentru umplerea cu umplutură. Este mai bine să folosiți o cusătură în zig-zag. Scoatem firele de basting.

coase pisica goală


12. Completăm aplicația pisicii cu umplutura pregătită. Facem acest lucru nu strans, doar pentru a da volum.

Completați cererea


13. Coaseți o gaură pe aplicația unei pisici pe o mașină de cusut. Apoi, coase o cusătură zig-zag contururile cozii și labe.

Coaseți o gaură


14. Coaseți perna de-a lungul conturului, lăsând o gaură pentru umplutură. Umplem perna cu umplutură, o distribuim uniform. Perna trebuie să se mențină în formă, dar să nu fie bine împachetată. Nu vă temeți că este mai mare decât tastatura sau laptopul, în timp, atunci când este folosit, umplutura se va instala și va prelua.

Coaseți perna de-a lungul conturului


Deci, perna este gata. Nu uitați să agitați produsul în mod regulat pentru a distribui umplutura.

Coaseți perna de tratament
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat