DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Pictograma clasei de master Saint Healer Panteleimon
Iconografia este o lucrare dureroasă și consumatoare de timp, dar o puteți stăpâni dacă doriți. Dacă doriți să desenați, sunteți harnici și receptivi la tot ce este nou, atunci vă va plăcea această clasă de master.
Pentru a începe munca, trebuie să cumpărați tot ce aveți nevoie, și anume:
- o placă de lemn (dimensiunea la discreția dvs.), o tăietură fără mâner este destul de potrivită;
- vopsele gouache;
- perii de diferite dimensiuni;
- lipici PVA;
- lac pe lemn, de preferință mat;
- piele;
- vopsea acrilică albă.

1. Mai întâi trebuie să pregătim un consiliu. Pentru a face acest lucru, trebuie șlefuit complet și amorsat cu vopsea acrilică albă.

pregătește o placă

amorsat cu vopsea acrilică albă


Solul se aplică în două-trei straturi. Fiecare strat este uscat și șlefuit. Când suprafața plăcii este perfect plană, puteți începe să desenați.
2. Puteți face o listă cu o pictogramă reală sau să faceți o poză de pe Internet. Cu un simplu creion facem erupția desenului.

face o poză eruptă


Dacă nu o poți face singur, merită să folosești hârtie de urmărire. Atașați hârtia de urmărire la desen, încercați ușor. Și apoi transferați pe tablă. Cu toate acestea, în acest caz, trebuie să alegeți o placă pentru dimensiunea imaginii.
3. Conturul modelului trebuie înconjurat cu vopsea maro. Important: vopseaua trebuie amestecată cu apă și lipici PVA. Și trebuie să faceți acest lucru pentru ca stratul de jos al vopselelor să nu fie spălat.

Trasarea conturului


4. Vopsiti peste vopsea ocra, asa cum este aratat. Nu uitați să adăugați apă și lipici.
5. În această etapă, trebuie să umplem conturul cu culoare. Este important să luați nu doar culoarea, ci și tonul cel mai întunecat al vopselei. De exemplu, atunci când pictăm peste față (fața), luăm cea mai întunecată culoare, în acest caz - maro. Mai târziu, vom evidenția pictograma.

umple conturul cu culoare

umple conturul cu culoare


6. Am ajuns în cea mai dificilă etapă a activității noastre. Trebuie să desenăm cu atenție fiecare fragment și să evidențiem toate detaliile imaginii. Mai bine să începi cu o față. Pentru a lumina un chip întunecat, trebuie să luați o vopsea cu un ton mai deschis și să aplicați mai multe straturi pe frunte, obraji, nas. Apoi desenați ochii, buzele, sprâncenele. Facem aceeași muncă cu pliuri pe haine. Subliniem locurile întunecate cu vopsea mai deschisă. Se adaugă lipici, altfel straturile anterioare vor începe să se spele. Când lucrarea este terminată, trebuie să creați un cadru. Pentru a trasa o linie dreaptă cu o perie, trebuie să puneți două capace de ghete pe tablă, deasupra riglei și să trasați o linie. Dacă linia este prea palidă, repetați din nou.

Icoana Sfântul Vindecător Panteleimon


7. La sfârșitul lucrării, vom face o inscripție pe pictogramă și vom lăsa desenul. Spray-ul de lac poate fi aplicat de la o distanță de 20-30 cm în două până la trei straturi. Când opera se usucă, ea trebuie dusă la templu și sfințită. Dumnezeu să vă ajute!

Icoana Sfântul Vindecător Panteleimon
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat