DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Pictura cu nisip
Crearea tablourilor este un proces care consumă foarte mult timp și nu toată lumea îl poate face. O alternativă poate fi o imagine creată de nisip. O astfel de creativitate va fi plăcută nu numai de adulți, ci și de copii.
Pentru a lucra, veți avea nevoie de:
- desen gol pe o bază adezivă;
- șablon de desen,
- nisip de diverse culori.

Materiale pentru lucru


Recoltarea se poate face independent pe bandă dublă. Nisipul este achiziționat de la un magazin creativ sau vopsit independent. Acum sunt disponibile vânzare kituri gata făcute cu un șablon, bază și tot nisipul necesar. Acesta este un mod simplu și plăcut de a crea un tablou cu nisip. Mai laborioasă este crearea a totul de la sine. Pentru o muncă mai confortabilă, se recomandă lipirea bazei pe orice carton. Acest lucru este necesar pentru o mai mare durabilitate a imaginii finisate.

Baza lipită de carton


Principiul creării unei imagini este foarte simplu. Este necesar să îndepărtați la rândul său filmul de protecție de la o singură culoare care ne interesează.

Îndepărtarea filmului


După ce totul este acoperit cu nisip.

Zona este acoperită cu nisip


Nisipul în locuri cu filmul îndepărtat este presat ușor cu degetul pentru a fixa mai bine nisipul. Când toate zonele sunt zdrobite, excesul de nisip este îndepărtat prin rotirea imaginii în poziție verticală.

Nisip excesiv eliminat


Resturile pot fi salvate pentru alte tablouri sau alt tip de creativitate. De asemenea, pot fi aruncate.
O astfel de operație este efectuată cu fiecare culoare pe rând.

Zonele turnate în a doua culoare


Procesul de îndepărtare a excesului de nisip


Complet două culori finisate


Lucrări terminateNu vă grăbiți să lucrați. Câteva sfaturi pentru crearea unei imagini:
1) Este mai bine să lipiți baza pe bandă dublă față sau, în cazuri extreme, pe lipici cu un creion. PVA este mai bine să nu folosiți. Acesta va înmuia baza, iar partea adezivă va fi îndepărtată împreună cu filmul.
2) Pentru îndepărtarea comodă a filmului, puteți utiliza un cuțit de papetărie sau o pensetă pentru a ridica marginile.
3) Imaginea finisată poate fi acoperită cu spray de păr obișnuit, astfel încât boabele de nisip să nu se prăbușească și imaginea încântă ochiul mult timp.
Astfel de tablouri arată neobișnuite și frumoase în orice interior. Le puteți emite în cadre obișnuite și atârnați pe pereți.

Lucrare finalizată într-un cadru


Munca presupune mult nisip sfărâmat pe masă și podea. După muncă, este mai bine să iei un aspirator și să colectezi excesul. Creativitatea este foarte simplă și interesantă. Accesibil și interesant pentru copii.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat