DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Brățară în pâslă și muline în stil etnic
Datorită diversității și disponibilității de astăzi a materialelor pentru acțiuni, realizarea de bijuterii cu propriile mâini nu este doar simplă, ci și foarte interesantă. Pentru o brățară cu modele în stil etnic, veți avea nevoie de fir de pâslă și muline multicolore. Am făcut o brățară pentru o tunică albă cu broderie roșie, așa că am ales fetru în trei culori - visiniu, maro și alb. Am ridicat firele în ton.

Brățară din pâslă


Măsurăm circumferința încheieturii. Bratara nu trebuie sa fie stransa, asa ca adaugam cativa centimetri. Am 20 cm. Brățara este formată din 5 părți rotunde și un fermoar. Determinăm diametrul cercurilor mari: centrală - 4 cm, restul - 3 cm, restul va merge în braț. Mai întâi, desenați modelele de cerc pe hârtie, apoi tăiați din pâslă. Fiecare parte are nevoie de două, deoarece cercurile principale vor fi pe două fețe și vor ascunde toate cusăturile dure din interior. De asemenea, brățara se va dovedi mai densă.

Brățară din pâslă


Acum determinăm alternanța culorilor. Cercul maro este central, lângă el sunt cercuri albe, iar apoi visiniu. Când baza brățării este gata, decupă cercuri pentru bijuterii cu un diametru mai mic. De asemenea diferite culori.

Brățară din pâslă


Împletim brățara după culoare și puteți trece la model. O facem cu fir mouline. Începem cu părțile superioare, astfel încât cusăturile purl să rămână în interior.

Brățară din pâslă


Venim cu orice tipare care îmi vine în minte. Am mai ales cusături și zig-zaguri.

Brățară din pâslă

Brățară din pâslă


Când toate tiparele sunt terminate, începem să asamblăm brățara. Mai întâi împăturim două perechi de cercuri albe și le cosem cu o cusătură decorativă.

Brățară din pâslă


Cercurile maro și visiniu sunt cusute în partea de sus și în jos, deoarece un cerc alb este cusut în ele pe părțile laterale.

Brățară din pâslă


Facem elementul de fixare după cum urmează: dintr-o pâslă de burgundă subțire, tăiem două părți identice și le coasem împreună. Există o bucată de pâslă albă densă, așa că va exista un slot pentru un buton în ea. Partea visinie a agrafei este mai lungă decât albul.

Brățară din pâslă


Coaseți butonul, faceți un slot. Feltă este bună în sensul că nu scârțâie și nu rupe, astfel încât slotul pentru buton nu se va extinde. Iată o brățară făcută manual:

Brățară din pâslă

Brățară din pâslă

Brățară din pâslă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat