DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Panoul" Rac de fire și cuie "
Prietena mea are o zi de naștere pe 11 iulie, se dovedește în conformitate cu horoscopul că este cancer. Așa că am decis să-i ofer un simbol un cadouBricolaj făcut. Am vrut să fac un panou original de fire și garoafe cu imaginea unui artropod. Această tehnică făcută manual se numește artă cu coarde. Foarte interesant și neobișnuit în performanță.

Pentru muncă, am pregătit următoarele componente:
- o placă de lemn;
- un ciocan;
- garoafe decorative;
- awl;
- un simplu creion;
- un conducător;
- foarfece;
- imaginea cancerului;
- fire de negru și gri.

Panoul Rac de fire și cuie


În primul rând, trebuie să pregătiți o imagine a cancerului. Întrucât nu sunt foarte talentat în desen, am găsit desenul pe Internet, unde sunt stocate cărți de colorat pentru copii. Rămâne doar să-l tăiem.

imagine


Cu un simplu creion am desenat același cancer pe o placă de lemn. Pentru a face acest lucru, am înconjurat imaginea de-a lungul conturului, după care am urmărit detaliile. De asemenea, trebuie să identificați cadrul imaginii. Tocmai am pășit înapoi de la marginea de 0,5 cm și am tras linii drepte folosind o riglă.

Am desenat cu un simplu creion


Este un cancer atât de frumos.

Am desenat cu un simplu creion


Este necesar să se contureze locurile unde se vor conduce garoafe decorative. Pentru a face acest lucru, puteți pune puncte în figură, un interval de 5 mm.

contur locuri


Cu cât există mai multe astfel de puncte, cu atât cușii vor fi aranjați, iar modelul va deveni mai vizibil.
Pentru a facilita conducerea cuielor, este mai bine să faceți găuri superficiale cu ajutorul unui fir.
Am folosit și clește. Au ținut o garoafă și au condus la înălțimea dorită. Acest lucru va face posibilă determinarea aceleiași înălțimi de conducere a tuturor cuișoarelor.

Acesta este situat cuișoare


Acum firele sunt incluse în lucrare. Puteți lua orice: de la a coase fire până la fire de tricotat. Am folosit seria Iris în lucrarea mea. Am legat o ață gri de ultimul cuișor inferior și am început să țes între pălării.

fire sunt incluse în lucrare

fire sunt incluse în lucrare


Mai întâi, puteți conduce firul într-o direcție, apoi în direcția opusă, după - printr-o singură pălărie. Dar și țesăturile haotice arată bine. Așa arată fundalul gri. Le-am umplut cu spațiul dintre cancer și marginea lucrării.

fire sunt incluse în lucrare


Și cu fir negru am desenat însuși desenul simbolului. Mutat în direcții diferite, încercând să nu lase spații goale.

Panoul Rac de fire și cuie


Am realizat și un cadru simbolic. Am luat doar firul negru și l-am răsucit între garoailele rândului extrem, sub forma unei cifre opt.

Panoul Rac de fire și cuie


Așa arată lucrarea finalizată.

Panoul Rac de fire și cuie


De ziua de naștere a prietenei mele, cadoul meu a provocat pur și simplu multă surpriză și admirație. Această lucrare și-a găsit imediat locul pe peretele bucătăriei. Mi-au luat și promisiuni că aceleași panouri vor apărea în curând în apartamentele altor doi prieteni.
Comentarii (1)
  1. katrin1755
    #1 katrin1755 vizitatori 8 august 2017 08:44
    0
    Ziua de naștere a prietenului meu este în iulie, deci este și un cancer. Și iubește doar hand-made! Așa că am decis ce să fac și să-i prezint atât de original. Și m-am împiedicat de acest articol pur întâmplător. Tehnica este destul de simplă de pus în aplicare și cel mai important, un prieten este încântat de cadou!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat