DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Placa de fata pentru cada
Un panou sau ecran pentru suprafața laterală a căzii este instalat pentru a da cada un design specific, care este adesea o unitate a întregii băi. A face asta singur este ușor. După citirea recomandărilor de mai jos, oricine o va face. Panoul frontal nu numai că conferă băii un aspect estetic, ci joacă și o funcție de protecție împotriva umidității în partea de jos a băii, care este greu de curățat, iar în unele zone sub baie, acest lucru este complet imposibil de făcut. Etapele producției.
Un frumos panou decorativ se va dovedi după efectuarea unei anumite liste de lucrări:
• determinarea tipului de panou frontal;
• fabricarea bazei ramei și instalarea acesteia;
• fixarea sigură a gipsului la bază;
• așezarea țiglelor.
Panoul poate fi format din 3 tipuri: să fie continuu, cu o adâncitură specială sub picioare și în unghi. Indiferent de opțiune, ar trebui să aibă o trapă de revizuire, care va ajuta la menținerea comunicațiilor băii. Poate fi achiziționat în magazinele care vând astfel de produse sau făcute chiar de tine. Caracteristici ale bazelor cadrului. De obicei baza este din lemn sau metal. Alegerea materialului de bază al cadrului depinde de tipul de faianță. Dacă este grea, atunci baza ar trebui să fie doar din metal. La fabricarea unei baze cu cadru metalic, este necesar un profil CD, un colț perforat, șuruburi metalice și un șurub „sămânță”. Pentru a realiza baza panoului frontal, efectuăm mai întâi lucrările de marcare. Aici veți avea nevoie de o linie de plumb, un pătrat și un creion. Folosind cunoștințele elementare de geometrie și instrumentul indicat, desenăm contururile structurii necesare. Profilul, folosind foarfece pentru metal, este tăiat în dimensiunile dorite. Apoi conectăm piesele obținute cu ajutorul șuruburilor metalice dintr-un singur cadru. În această etapă, veți avea nevoie de o șurubelniță. Apoi fixați bine baza pe toate părțile cu dibluri cu șuruburi de impact și un ciocan. Pentru a consolida designul, montăm jumperi verticali.

Panou frontal de baie


Un pic despre fixarea gips-cartonului rezistent la umiditate și funcționează, după care vă puteți ocupa de așezarea gresiei. Folosind un instrument de desen și un creion, desenăm conturul piesei necesare direct pe suprafața gipsului și tăiem partea necesară cu un cuțit ascuțit. Fixăm gips-carton cu șuruburi pentru metal. Folosim o șurubelniță cu o duză și un limitator special, care va ajuta să nu pătrundă adânc în corpul gipsului. Fixăm în pași care nu depășesc 20 mm. În colțuri, pentru rezistență și o suprafață perfect plană, montăm un colț de aluminiu perforat. Următoarea etapă este acoperirea suprafeței panoului frontal cu o grilă specială pentru tencuială. Este atașat cu paranteze metalice. Grila este acoperită cu adeziv Ceresit CM-11 deasupra. Ar trebui să se usuce complet.

Panou frontal de baie

Panou frontal de baie

Panou frontal de baie

Panou frontal de baie

Panou frontal de baie


Punem țiglele în conformitate cu toate regulile. Pentru această lucrare de finisare, veți avea nevoie de o găleată de apă, o țiglă, cruci pentru a nivela plăcile, un spray pentru a uda pereții și lipiciul faianței. Aveți nevoie de un alt nivel pentru a efectua marcajul orizontal. Dale încep să fie așezate din colțul din stânga jos. După ce toate lucrările sunt finalizate, cusăturile sunt frecate cu un compus special. Instalarea ușii de revizie se efectuează pe același adeziv de țiglă, în plus, încă fixat cu șuruburi.

Panou frontal de baie

Panou frontal de baie
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat