DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
kanzashi Este un ornament tradițional oriental pentru păr realizat din panglici din satin. De obicei, kanzashisul se face sub formă de flori. Kanzashi a venit la noi nu cu atât de mult timp în urmă, dar a câștigat repede popularitate. Și femeile cu ace calificați aduc din ce în ce mai multe elemente noi decorației tradiționale. Această bijuterie este potrivită atât pentru uzura de zi cu zi, cât și pentru vacanță.

Ac de păr verde Kanzashi


Este foarte simplu să faci un ac de kanzashi, va fi suficient să înveți tehnica de a realiza două petale principale din panglici din satin. Pentru a crea un astfel de ac de kanzashi, veți avea nevoie de:
  • Panglică satinată de verde și alb;
  • foarfece;
  • Ac de păr crocodil;
  • Pistol de lipici sau orice alt clei pe bază de silicon;
  • Lumânare și bricheta;
  • Margele pentru mijlocul florii.


vei avea nevoie


Tăiați șapte pătrate de panglică albă și cinci verzi. Nu contați pe ochi, este mai bine să folosiți o riglă și un marker. Cântați marginile fiecărui pătrat, astfel încât țesătura să nu se deschidă și este convenabil să lucrați cu ea.

Tăiați șapte pătrate


Vom forma o petală rotundă. Îndoiți pătratul alb pe jumătate în diagonală. Îndoiți două colțuri opuse spre mijloc. Îndoiți întreaga piesă de lucru în jumătate. Ar trebui să obțineți o petală rotundă. Acum trebuie să fie fixat în această poziție. Topiți marginea țesăturii la joncțiunea colțurilor și apăsați-o cu degetele sau penseta. Tăiați excesul și, de asemenea, zgâriați banda. Petala este gata.

Vom forma o petală rotundă

petală

petală

petală

petală

petală

petală


Apoi, faceți o petală kanzashi ascuțită. Scoateți pătratul verde și pliați un triunghi din el, ca în versiunea anterioară.

faceți o petală ascuțită

pliați triunghiul în jumătate


Îndoiți din nou triunghiul în jumătate, unind colțurile opuse și formând un triunghi mai mic.

încuie petala


Îndoiți în jumătate ultima dată și blocați petala. Topiți marginile benzii și apăsați cu degetele, așa cum se arată în fotografie.

încuie petala

încuie petala

Ac de păr verde Kanzashi


În total, veți avea nevoie de trei petale rotunde și patru ascuțite dintr-o panglică din satin alb și cinci petale ascuțite din verde. Asigurați-vă că toate petalele au aceeași dimensiune. Dacă accidental tăiați din petale mai mult decât este necesar, atunci este mai bine să tăiați aceeași cantitate din restul. Atunci floarea va părea mai aproape.

Ac de păr verde Kanzashi


Lipiți petalele rotunde albe și verzi ascuțite, așa cum se arată în fotografia de mai jos. Lasă un gol între petale. Dacă utilizați adeziv cu uscare rapidă, atunci piesele pot fi lipite imediat unele de altele. Dar dacă lipiciul se usucă mult timp, este mai bine să fixați petalele pe bază. Tăiați un cerc mic din pâslă verde, lipiți toate petalele.

Ac de păr verde Kanzashi


Realizați două semifabricate cu petale verzi și albe, și unul cu alb. Lipiți-le împreună.

Ac de păr verde Kanzashi

Ac de păr verde Kanzashi


În locul în care a existat un decalaj în floare, lipici un gol de șase petale ascuțite. Atașați mijlocul.

Ac de păr verde Kanzashi

Ac de păr verde Kanzashi


Lipiți compoziția finisată pe acul de păr.

Ac de păr verde Kanzashi

Ac de păr verde Kanzashi

Ac de păr verde Kanzashi


Acest ac de păr este potrivit pentru fetele de la școala matinală și fetele pentru absolvire. Acoperirea părului în sine poate fi decorată cu pietre și strasuri, atunci va părea și mai elegantă.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat