DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Dreamcatcher: bijuterii și amulete
Dream Catcher nu este doar un decor pentru interior, ci o amuletă naturală care protejează visele proprietarului său. Nu poți să-ți fie frică de coșmaruri cu el - făcute cu sufletul, el va aduce cu siguranță emoții strălucitoare în casă. Acum, Catcherii de vise sunt destul de populari, pot fi găsiți în fiecare magazin de cadouri. Cu toate acestea, aproape toate sunt făcute cu o copie de carbon și nu diferă unul de celălalt, prin urmare, pentru a obține un lucru unic, frumos pe placul tău, poți țese singur Catcherul de vis. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de foarte puține materiale pe care toată lumea le are, un minim de pregătire și imaginație. Înainte de a începe, trebuie să vă gândiți la schema de culori și la stilul aproximativ al amuletei - poate fi în culori strălucitoare sau dezactivat, într-un stil marin sau oricare altul.
Dacă Trapper dorește să fie realizat pe o bază naturală (de obicei ramuri de salcie), atunci ar trebui să vă pregătiți în avans. Tăierea tijelor pentru muncă este mai bună în sezonul cald, în timp ce sunt tinere și din plastic. Imediat după ce tijele sunt sfărâmate, trebuie să răsuciți cercul de bază din ele, și astfel încât să se dovedească exact, îl puteți pune pe o vază sau o cană pentru timpul de uscare, în funcție de dimensiune. Salcia este uscată aproximativ o săptămână, după care poate fi luată ca țesătoare.

Restul materialelor vor fi găsite probabil acasă.
Pentru micul Dream Catcher veți avea nevoie de:
- baza rotunda de salcie (sau orice alta);
- fire (pot apărea fire subțiri);
- margele (plastic, sticlă, lemn, din pietre naturale);
Perot.

Și, de asemenea, foarfece și un ac.

Decor și amuletă Dreamcatcher


Când toate materialele sunt selectate, le puteți așeza pe masă sub forma unui viitor produs - acest lucru vă va ajuta să vedeți vizual rezultatul și să conturați locația mărgelelor, pandantivelor și penelor. Este în regulă dacă nu toate materialele selectate sunt utile în lucrare.

Decor și amuletă Dreamcatcher


Primul pas este țesătura de păianjen a țesătorului. Este necesar să tăiați firul (nu foarte lung, dar astfel încât să fie suficient pentru întreaga stăpână) și să vă legați de bază. După aceea, va fi posibil să fixați puțin nodul cu lipici pentru fiabilitate. Pentru comoditate, firul poate fi introdus într-un ac sau un ac pentru a-l fila liber prin viitoarele celule de țesut. Întreaga pânză din captator este țesută fără noduri. Acul cu firul trebuie să fie înconjurat în jurul bazei, filetul prin bucla rezultată și strângeți.

Decor și amuletă Dreamcatcher


Astfel, trebuie să țeseți întregul rând, încercând să vă asigurați că între „noduri” se afla distanța aproximativ egală. Firul trebuie întins întotdeauna - astfel încât sticla să fie strânsă și să nu se deformeze. Cu toate acestea, este important să nu exagerați - dacă baza este făcută din crenguțe sau ramuri, atunci se poate îndoi. Este foarte simplu să verificați dacă baza a început să se deformeze, așezând-o pe o suprafață netedă.

Ultimul nod-buclă trebuie făcut la o distanță mică de la începutul țeserii (unde a fost legat firul). Din acest loc începe țesutul circular.

Decor și amuletă Dreamcatcher


Apoi, totul este simplu - principalul lucru este să nu rătăciți, să strângeți firul și periodic, în funcție de gustul și ideea dvs., să țeseți mărgele și pandantive în teci, aruncând firul prin ele. Când țesutul se îngustează spre centru, va rămâne o mică gaură, firul trebuie să fie fixat într-un mănunchi, aruncând firul de două ori în buclă, ca atunci când țeseți și strângeți.Nodul poate fi fixat cu lipici sau ascuns în spatele unei mărgele.

Decor și amuletă Dreamcatcher


Corpul mijlociu și principal al Dream Catcher este gata. Acum trebuie să atașați penele - pot fi trei, una sau orice alt număr de piese. Pot fi porumbei, pui sau orice altă pasăre. Pentru fiecare, trebuie să tăiați pene de fir, să strângeți și să mascați vârful stiloului cu o mărgele - în același timp fixând nodul. Pene pot fi legate aproape de Dream Catcher sau lăsate pe coarde lungi, șireturi, decorarea lor cu margele.

Decor și amuletă Dreamcatcher


După ce toate penele sunt suspendate simetric, rămâne să se facă o buclă. Puteți agăța Dream Catcher pe un șnur adecvat în culori sau puteți face o buclă de ață necomplicată, decorându-l cu o perlă. După aceea, Catcher este gata. Poate fi atârnat deasupra patului sau chiar în mașină.

Decor și amuletă Dreamcatcher
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat