DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Plăcuță de anvelope vechi
Orice proprietar al unei cabane de vară și-ar dori ca teritoriul său să fie cel mai frumos și unic în comparație cu parcele vecine. Deși în timpul nostru în magazine este oferit un sortiment mare de decorațiuni și materiale pentru proiectarea site-ului, puteți să vă întocmiți singur planul dvs., economisind banii în acest sens. În acest articol, vom lua în considerare una dintre opțiuni cum poți face singur un decor unic, și anume un pat de anvelope vechi. Acest pat de flori are forma unei cani mari.
Pentru această lucrare vom avea nevoie de:
• Două anvelope;
• Profil metalic (50 - 60 cm);
• Foarfece pentru metal;
• Sticle de plastic (cel puțin trei);
• surubelnita;
• Șuruburi autofiletante;
• Cuțit de încălțăminte;
• Vopsea acrilică;
• Peria.

Pentru a face acest pat de flori, avem nevoie de două anvelope. Una dintre ele ar trebui să fie mai mică. Astfel de anvelope vechi pot fi solicitate gratuit la orice magazin de anvelope.

anvelope


Așa cum se arată în ilustrație, partea anvelopei trebuie tăiată. Acest lucru se poate face cu un cuțit de cizme convențional. Drept urmare, obținem trei elemente.

tăiați anvelopa

tăiați anvelopa


Următorul pas va fi fabricarea mânerului pentru ceașcă. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de un profil metalic, precum și de foarfece pentru metal. Retrăgându-se la fiecare 10 cm, este necesar să se facă incizii în partea laterală a profilului. Acest lucru este necesar pentru a face convenabil să vă îndoiți. Marginile profilului trebuie, de asemenea, să fie tăiate și îndoite, astfel încât să fie convenabil să fixați anvelopele.

profil tăiat și îndoit

profil tăiat și îndoit


În continuare, cu ajutorul șuruburilor metalice și a unei șurubelnițe, este necesar să înșurubați mânerul în partea inferioară și superioară a cupei (la pneurile superioare și inferioare). De asemenea, aceste două anvelope trebuie fixate împreună. Acest lucru se realizează cu șuruburi autofiletante în interior, așa cum se arată în ilustrație.

fixați mânerul

fixați mânerul


Rezultatul este o astfel de cană. Vă rugăm să rețineți că cel de-al treilea element, care a fost tăiat din partea unei anvelope mari, este baza patului de flori și joacă rolul unei farfurie sau suport.

răzor de flori


După ce cana este gata, procedăm la decorarea acesteia. Pentru aceasta avem nevoie de 3 sau mai multe sticle de plastic, și anume partea lor inferioară. Puteți tăia baza sticlelor cu un cuțit de construcție și foarfece. Astfel, vom obține flori care pot fi vopsite în orice culoare doriți. Folosind un șurub cu auto-atingere, este necesar să înșurubați florile pe partea de sus a cupei.

flori pentru paturi de flori

flori pentru paturi de flori


Următoarea etapă este vopsirea în sine a patului de flori. Vopseaua acrilică este cea mai potrivită în aceste scopuri. Avantajul său este că păstrează perfect luminozitatea și nu se estompează de-a lungul anilor. Aici aveți ocazia să vă exprimați imaginația și să folosiți acele tonuri care vă plac. Etapa finală a lucrării va fi umplerea vasului cu pământ. Apoi puteți planta flori în ea. Acest pat de flori va fi un decor excelent al căsuței dvs. de vară. Fabricarea sa nu este complicată și, cu instrumentele necesare, o astfel de ceașcă poate fi făcută în doar câteva ore. Acest element va putea aduce creativitatea în designul teritoriului dvs., precum și surprinde și uimi pe cei care vor trece pe lângă acest pat de flori.

pat de flori de anvelope vechi

pat de flori de anvelope vechi
Comentarii (1)
  1. MIV
    #1 MIV vizitatori 7 august 2017 11:06
    1
    Opțiune bugetară pentru un pat de flori sau o grădină de flori. Dar în grădina mea nu folosesc anvelope categoric.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat