DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Bufniță din sticle de plastic
Bufnița de vultur este una dintre speciile celor mai mari bufnițe. Cu puțin efort, puteți așeza o astfel de pasăre superba pe veranda ta. Iar încântarea celor din jur pentru proprietarul unei păsări amuzante este garantată 100%. Și despre cum poți face un astfel de miracol cu ​​propriile mâini în această clasă de master. Deci, totul în ordine.

Bufniță de vultur din sticle de plastic


Pentru fabricarea unei astfel de bufnițe veți avea nevoie de următoarele materiale:
- o sticlă rotundă de 5 litri (pentru corp).
- o mulțime de sticle de plastic de diferite dimensiuni (0,5-2,5 litri). Pe această pasăre s-au consumat aproximativ 15 astfel de sticle maro. Atunci când selectați containere, trebuie să vă asigurați că suprafața este plană fără inscripții în relief, vârfuri - deși un astfel de material poate fi utilizat doar sub partea de jos, deoarece vârfurile și inscripțiile vor fi vizibile în partea de sus.
- este necesar să furnizați material pentru labe (în acest caz, acestea sunt simple bastoane rotunde, dar partea care va fi vopsită în interior nu este vizibilă).
- Styrofoam din ambalaj pentru „fața” păsării.
- un instrument de lucru: foarfece, un cuțit mic, o capsă de construcție cu paranteze, clește, oțel, sârmă, bandă adezivă.
Acum puteți începe să colectați corpul. Este necesar să se taie cu ajutorul unui cuțit, foarfece gâtul și gaura pentru labe.

procedați la colectarea corpului


În continuare, ar trebui să introduceți picioarele și puteți realiza un suport dintr-o cutie de plastic, precum un suport pentru lucrul convenabil la pasăre.

suport pentru cutie de plastic


Tăiați „șoldurile” pentru pasăre din gâtul sticlelor, dar pentru o mai bună potrivire, trebuie să faceți o incizie cu o cavitate de 1 cm, ca în fotografie, astfel încât să existe o legătură strânsă a coapsei, fără un gol.

articulația șoldului fără fanta


Folosind un cuțit și foarfece, tăiem penele, 5 pene mari sunt obținute din 1 sticlă. Pentru a face acest lucru, tăiați complet gâtul cu un cuțit. Apoi, trebuie să tăiați cu foarfeca de la gât într-o linie dreaptă până în partea de jos, astfel încât să obțineți benzi - pene. Partea de jos trebuie să fie captată 0,5 cm (pentru volum), pe secțiunea de jos este necesar să se ajute cu un cuțit, deoarece plasticul este mai gros acolo.

pene tăiate


Partea superioară a penei, care este aproape de gât, trebuie ajustată frumos cu foarfeca și realizată un decolteu în formă de V.

pene tăiate


În primul rând, șoldurile se fac separat. Pentru a face acest lucru, pene mari sunt tăiate la jumătate, fixate cu o capsator în 3 rânduri, dar capsele trebuie să fie îndoite de la sine folosind un clește.
Cu ajutorul unui awl, se face o gaură pentru a atașa șoldurile finite la corp cu un fir.
Separat, coada este făcută, trebuie să pliați 5 paturi cu pene, să le fixați cu sârmă. Faceți o incizie în corp și introduceți coada finisată.
Deci, mingea cu mingea, începând din partea de jos, pene sunt atașate. Pentru a face mai convenabil să îndoiți capsele, gâtul (gâtul maro) trebuie scos, iar când întregul corp este în pene, introduceți-l din nou.

colecta bufniță


Pentru cap, puteți folosi gâtul cu o sticlă mare rotundă. Tăiați gâtul și faceți un decupaj pentru introducere pe corp.

colecta bufniță


Apoi, trebuie să atașați penele pe spatele capului în 2 rânduri. Puteți începe să faceți față. Desenați conturul ochilor, tăiați nasul din spumă, pictați-l. Atunci merită să vă lipiți nasul, dar trebuie să alegeți un lipici special, deoarece pantoful obișnuit topește polistirenul. Când uscarea nasului, pene mici sunt tăiate și lipite, trebuie să începeți să așezați simetric în jurul ochilor. În acest caz, lipiciul a fost utilizat pentru produsele din spumă.

colecta bufniță


În continuare, trebuie să colectați capul, să-l puneți pe corp.
Pentru aripi aveți nevoie de o plasă metalică de construcție, pene, un capsator. Pentru a oferi grilei forma aripilor, trebuie să folosiți clește.

colecta bufniță


Și faceți aripi în 3 bile, dar colțurile superioare ale penelor vor trebui rotunjite cu foarfece.

colecta bufniță


Atașați aripile cu un fir de corp sub pene. Puteți instala o bufniță gata pregătită pe site. Acest meșteșug va oferi viața site-ului și va inspira noi animale de companie din plastic.

Bufniță de vultur din sticle de plastic
Comentarii (2)
 1. Alexander
  #1 Alexander vizitatori 2 decembrie 2015 09:29
  0
  Din fericire, de anul trecut am lăsat o mulțime de ustensile și sticle din plastic - este bine că nu l-au aruncat! Unchiul meu a făcut fluturi foarte frumoși din sticle de plastic litru vara trecută!
 2. _SuNNy_
  #2 _SuNNy_ vizitatori 7 august 2017 10:26
  0
  Idee grozavă să aruncați sticlele rămase la cabană! Procesul de transformare a acestora într-o bufniță de vultur nu este ușor, judecând după clasa de master)), dar merită încercat. Mulțumesc pentru sfat.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat