DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Brooch-frill" Kenon "
Decorarea hainelor cu farduri se remarcă prin rafinament și eleganță. Însă tendințele moderne de modă vă permit să purtați brose îngrijite în loc de gulere mari și luxuriante.

Friptura cu brosa


Pentru a crea o astfel de broșă jabot, veți avea nevoie de:
- o bandă de 0,7 cm lățime de culoare verde deschis.
- semifabricat pentru brose.
- pistol cu ​​clei.
- panglica din satin verde cu 2 cm lățime.
- foarfece.

Descrierea postului.
Din panglică verde deschis, tăiați trei benzi lungi pentru a crea baza broșei. Toate segmentele trebuie să atingă 16 cm.

tăiați trei benzi lungi


Apoi luăm fiecare bandă individual și lipim marginile împreună, combinându-le în mijlocul piesei. Lipiți de asemenea toate cele trei segmente.

lipici împreună marginile


Obținem astfel de semifabricate. Acum colectăm un arc din ele, așezându-l unul peste celălalt, traversându-le în centru.

Obținem astfel de semifabricate


Puneți partea rezultată deoparte și continuați să creați semifabricate pentru arcul principal. Dintr-o bandă de nuanțe verzi, pregătim 6 segmente identice, fiecare de 8,5 cm lungime, apoi cântăm cu atenție feliile pe toate piesele de prelucrat. Și cu un pistol cu ​​lipici conectăm cele două muchii ale fiecărei piese de lucru, creând bucle din ele.

semifabricate pentru arc


Acum atașăm aceste detalii deasupra arcului verde, combinându-le, dar retrăgându-ne de margini cu 2-3 mm.

atașați


În mod similar, atașați buclele pe a doua parte a arcului.

atașați buclele


Obținem un astfel de arc dublu. În continuare, tăiem din panglica salată două benzi de 5 cm lungime fiecare.

ochet


Le cântăm feliile și le lipim împreună în două bucle. Apoi atașăm aceste detalii la arcul pregătit, dar așezându-le strict pe diagonală și de-a lungul centrului.

arc dublu


Punem arcul deoparte și pregătim o coadă voluminoasă. Pentru a face acest lucru, tăiați 4 bucăți de 7 cm lungime din banda verde și ardeți marginile. Formăm bucle din trei și lăsăm ultima linie în linie dreaptă. Apoi tăiem 10 benzi dintr-o panglică de nuanță de verde deschis, fiecare de 6 cm lungime, de asemenea, cântăm toate feliile disponibile și le lipim într-o buclă.
Acum așezăm segmentul panglicii verzi pe verticală, acesta va servi drept bază pentru coada broșei și lipim 3 bucle verzi pe tăiatul de jos, împăturindu-le cu un ventilator.

Friptura cu brosa


De-a lungul benzii bazei, atașăm un ochi verde. Luăm două bucle ușoare și le acoperim cu locul de lipire a părții anterioare, direcționându-le în direcții diferite.

Broșă Jabot


Rămâne să atașați treptat ultimele două semifabricate verzi, închizându-și feliile cu detalii din panglici de culoare verde deschis.

Broșă Jabot


Apoi completăm rândul creat de semifabricate verzi cu o buclă atașată de panglică verde.

Broșă Jabot


Obținem o astfel de coadă pentru o broșă. Fixăm pe el arcul dublat anterior. Și în centrul arcului lipim butonul învelit cu o panglică.

Broșă Jabot


Desfacem partea cu partea greșită în sus și lipim semifabricatul de oțel al broșei.

Broșă Jabot


Broșă Jab este gata!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat