DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Multe meșteșugari fac diverse copaci cu propriile mâini din mărgele, ghips și alte materiale. Astfel de copaci, desigur, arată foarte frumos, dar nu multe persoane știu că sticlele de plastic și sârmă pot face și un copac decorativ frumos.
Pentru fabricare avem nevoie de:
- Sârmă (subțire și groasă).
- Sticla de plastic verde.
- Foarfece.
- Un ac.
- Lumânare și chibrituri.
- Oala.
- Tencuială sau ciment.
- Fire de gri și verde.
- Adeziv.

În primul rând, luați un fir gros, în acest caz, sârmă de aluminiu. Mușcă-te de trei segmente de aceeași lungime de la ea și răsucește-le împreună. Pe de o parte, îndoim capetele sârmei, acesta va fi temelia viitorului copac.

fundamentul viitorului copac

fundamentul viitorului copac


Luăm vasul, îl umplem cu o soluție de gips (ciment), punem trunchiul în centrul oalei cu capetele îndoite în jos.

completați


Puneți vasul deoparte până când soluția se solidifică complet. Între timp, să avem grijă de crengile copacilor. Luați o sticlă curată de plastic, tăiați partea inferioară și gâtul din ea și tăiați acest gol în pătrate mici de diferite dimensiuni.

crenguțe de copac


Din aceste pătrate, tăiați frunzele.

crenguțe de copac


Acum luați un ac, încălziți vârful peste o lumânare arzătoare și faceți găuri în frunze.

crenguțe de copac


Iar frunzele în sine nu se topesc mult sub lumânarea aprinsă.

crenguțe de copac


Acum avem nevoie de un fir subțire. Tăiați din ea un segment de lungimea dorită. Trecem un capăt al sârmei printr-o gaură din frunză, îndoim firul în jumătate, capetele vor trebui răsucite împreună.

crenguțe de copac


Avem un fel de crenguțe și de la astfel de crenguțe vom colecta o ramură frumoasă cu drepturi depline. Pentru a face acest lucru, faceți numărul necesar de frunze care sunt pe fir, apoi pliați frunzele împreună și răsuciți din nou capetele firului împreună. Astfel le cream bine.

crenguțe de copac

crenguțe de copac


Colectăm aceste ramuri într-o singură ramură. În consecință, capetele sârmei se împletesc. Deci o ramură este gata. Realizăm numărul necesar de ramuri pentru copac.

colectăm un copac


Luăm firele, în acest caz gri, și le învelim cu o crenguță. Capetele firului sunt fixate cu lipici. Capătul ramurii nu este necesar să se învelească.

colectăm un copac


Când soluția din ghiveci a înghețat și trunchiul copacului este bine fixat, puteți colecta copacul nostru. Luăm o crenguță și îndoim trunchiul copacului cu capetele goale ale sârmei. Astfel, fixăm ramura pe trunchi. Mai jos facem ramuri lungi, iar deasupra ramurile sunt mai scurte. Deci copacul va părea mai natural.

colectăm un copac


Astfel atașăm toate ramurile. Trunchiul copacului va trebui, de asemenea, să fie înfășurat cu aceleași fire ca ramurile.

colectăm un copac


Arborele este gata. Acum luați firele verzi și faceți-le să se topească într-o oală. Pentru a face acest lucru, tăiem firele în bucăți de lungimea dorită, le împărțim în jumătate, ungem partea îndoită cu lipici și lipim firul în ghips.

iarbă

iarbă


Apoi puteți decora ghiveciul din exterior așa cum doriți. Și „Topolul” nostru este gata.

plop


În această tehnică, puteți face orice copac: mesteacăn, cenușă de munte sau măr. Depinde deja de imaginația ta.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat