DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Parfumuri de acasă
Eu, ca orice gospodină, cred că atunci când creezi confort și confort într-o casă, nu numai interiorul ei este important (modul în care este selectat și amenajat mobilierul, tapet, perdele, covoare și alte atribute), dar și ce fel de atmosferă se află în ea. Și pentru asta trebuie să elimini cel puțin toate mirosurile neplăcute din „mănăstirea” ta. Mai bine, umple-l cu parfumuri plăcute și proaspete. Și nu este deloc necesar ca aceasta să caute anumite arome în magazine, dintre care multe miros destul de agresiv. De exemplu, am făcut pietre aromatice atât de frumoase din componente simple și ieftine și mi-a luat doar câteva minute să o fac.

parfumuri de casa


În exterior, s-au dovedit a fi foarte drăguți, iar beneficiile acestora sunt destul de vizibile. Acum pot spune cu încredere că este foarte ușor să fac parfumuri cu propriile mele mâini. Ar fi o dorință.
Componente necesare:
• 90 g făină;
• 80 ml. apa la temperatura camerei;
• 45 g. Sare macinată fin;
• 6 ml. ulei vegetal;
• colorarea alimentelor - 3 culori;
• ulei esențial de eucalipt, lămâie și portocală - câte 3 picături.

parfumuri de casa


O metodă de fabricare a pietrelor aromatice:
Luăm trei boluri mici, turnăm în fiecare apă (20 ml.), Ulei vegetal (2 ml.), Adaug coloranți de diferite culori (roșu, portocaliu și verde). Scurg uleiurile esențiale alături (de la portocaliu la portocaliu, eucalipt până la verde și lămâie la roșu).

parfumuri de casa


Apoi, în cantități egale, distribuie sare (15 g fiecare) și făină (30 g fiecare) în trei recipiente. Amestec ingredientele cu bețișoare de înghețată.

parfumuri de casa


Acum am pus mănuși medicale (altfel va fi foarte dificil să mă spăl pe mâini după ce am lucrat cu coloranți) și am frământat aluatul, adăugând treptat apa rămasă.

parfumuri de casa


Formez diferite figuri din aluat și le așez pe pergament. Și cu ajutorul unor articole auxiliare (am găsit în butoanele gospodărești sub forma unei pensule și a unui sac de atârnare dintr-o dantelă dintr-o geacă veche) am decorat fiecare figură cu gresie.

parfumuri de casa


O las în această formă până când sunt complet uscate și dense. Va dura trei zile. Am pus pietrele aromate care sunt bine uscate și nu și-au pierdut mirosul și le-am pus într-un mic vas transparent (le puteți pune într-o vază) și găsesc un loc potrivit pentru acesta în cameră.

parfumuri de casa


Am așezat o vază cu pietricele în pepinieră pe masa computerului, unde miroseau un buchet de parfumuri de aproximativ o săptămână. Apoi mirosul lor a devenit aproape imperceptibil și, pentru a-l reîmprospăta, am aplicat pe fiecare pietricelă o picătură de ulei esențial. Camera a fost din nou umplută cu o aromă plăcută, din care se ridică starea de spirit. Ceea ce, de fapt, era necesar.
Comentarii (1)
  1. marina
    #1 marina vizitatori 14 iunie 2015 21:44
    4
    Idee grozavă, luați notă! Multumesc!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat