DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Toată lumea știe ce este mai bun un cadou una care este făcută cu propriile mâini și, prin urmare, cu o bucată de suflet în ea. Astăzi vă voi spune cum să faceți un „pat de familie”.
Vom avea nevoie de următoarele elemente:
- carton (alb și culoare);
- lipici;
- Pinioane de lemn (lungi) sau tuburi de cocktail;
- Fotografii;
- Plasticină, aluat sărat sau burete floristic;
- Capacitate sub patul de flori (găleată, cutie, coș etc.);
- Decoratiuni (paie decorativa, hartie decoupage, pietricele etc.);
- Panglici.
Acum începem să creăm în etape.
1. Esența întregului nostru pat de flori este că fiecare membru al familiei va fi o floare separată. Pentru a face acest lucru, procurăm fotografii ale unei familii cu diametre diferite (decupate într-un cerc). Ele sunt punctele de mijloc ale culorilor noastre.
2. Gătirea petalelor. Puteți utiliza șabloane de pe Internet, puteți face singur. Ele pot avea forme, dimensiuni și tipuri complet diferite. Principalul lucru este că intermediile noastre în cele din urmă se potrivesc bine în ele (lipite).
Puteți tăia petalele din carton color, din hârtie groasă sau din carton alb, care pot fi apoi decorate cu creioane, guașă sau paiete.

Pat familial


3. Următorul pas este atașarea florii la tulpină. Ca tulpină, puteți folosi pinioane lungi de lemn sau tuburi de cocktail (în cazul meu, mi se potrivesc mai mult, pentru că sunt verzi).

Pat familial


Pentru a fixa petalele pe un băț de lemn, puteți utiliza lipici sau ață. Cu un paie este încă mai ușor. Pe de o parte îl tăiem în 1-2 cm cu ajutorul unui cuțit de birou în jumătate.

Pat familial

Pat familial


Apoi, între părțile tăiate introducem petalele principale și atașăm capsatorul de-a lungul tubului.

Pat familial

Pat familial


Lipiți petalele rămase în partea de sus, închizând suportul, apoi mijlocul fotografiei.

Pat familial

Pat familial

Pat familial


După lipirea tuturor florilor, acestea trebuie puse sub presă, astfel încât să se lipească bine.
4. Alegeți un recipient care va sta la baza patului nostru de flori. Puteți folosi o găleată mică de fier (decorativă), un coș (floristic) și așa mai departe. În cazul meu, a fost luată o cutie de bomboane albe rotunde. O puteți decora cu autocolante sub formă de flori, care sunt vândute în orice magazin pentru creativitate.

Pat familial

Pat familial


De asemenea, folosiți panglici, strasuri, pietre etc. Alegerea depinde de imaginația autorului și de motivul cadoului. Pentru ca florile noastre să crească în ceva, trebuie să alegem tipul de „sol”. În această calitate, puteți utiliza plasticină (deși este destul de scump), un burete floral, iar eu am luat cea mai ieftină opțiune - aluat sărat pentru modelare. Rețetele pentru pregătirea sa pe Internet sunt suficiente, așa că nu voi vorbi despre acest lucru. Principalul lucru este să alegeți rețeta care implică un aluat „răcoros” de masă mare. Această consistență este cea care va permite florilor să rămână în ea și să nu cadă. Am pregătit în prealabil un astfel de aluat verde, „odihnit” până în această noapte la frigider.

Pat familial


Pentru ca cutia să nu cadă în fund, am așezat pietricele și au deja o masă de testare verde.

Pat familial

Pat familial


5. Aproape ultimul pas este să plantezi florile. Dacă au pulpe simple ca picioare, atunci vor sta uniform și nemișcate. În cazul meu, tuburile sub formă de tulpină conferă florilor un aspect mai „viu”, deoarece înclină ușor capul florii în direcții diferite. Atingerea finală este panglici în loc de pliante. Puteți lua cele verzi, dar am decis să adaug câteva culori și panglici colorate impuse.

Pat familial


Ei bine, asta este. Voila, iar patul cu flori genealogice este gata! Puteți face un cadou nu numai pentru un membru al familiei, ci și pentru profesorul iubit, consilier sau doar un prieten drag.

Pat familial
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat