DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Garaj auto pentru jucarii
Când copilul tău este un băiețel răutăcios, care are nevoie în mod constant de mașini, oricât de multe sunt în casă, este timpul să te gândești la un lucru atât de necesar precum garajul. De obicei, „modele” mici au tendința de a se pierde undeva, așa că garajul, ca niciodată, apropo, va ajuta la rezolvarea acestei probleme, în plus, va învăța copilul că fiecare lucru ar trebui să-și aibă locul său.
garaj de jucării pentru mașini

Pentru a face visele să devină realitate, nu este necesar să aveți șapte întinderi în frunte. Cel mai simplu set de unelte și placaj va ajuta la realizarea unui garaj excelent cu două etaje, cu un elevator de ture. Orice băiat va fi interesat de o astfel de jucărie, precum și de procesul de creare a acesteia, la care puteți participa pe deplin.
S-a șters o mulțime de informații despre cum se construiește un garaj de jucării, cu excepția construirii unei case obișnuite cu acoperiș, nu există nimic. Prin urmare, experiența arată că cel mai bun garaj este cel care este construit și proiectat independent. Ne-am gândit la toate detaliile și am construit desenul, am obținut un model de garaj cu adevărat interesant, iar lucrarea nu a durat mai mult de trei ore.
Pentru a face un garaj de jucării, veți avea nevoie de componente precum:
• foi de placaj (0,3 cm);
• lipici PVA;
• jigsaw;
• natfil;
• hârtie de nisip;
• conducător;
• creion.
Împărțim condiționat toată lucrarea în trei etape: construirea unui desen, tăierea părților din placaj, colectarea structurii finisate. Pentru a nu picta mult timp ceea ce este, vă propun să imprimați desenul pe care l-am propus, pe care se aplică toate dimensiunile, precum și numărul de piese. Privind desenele, s-ar putea să pară că lucrurile care urmează sunt complicate, dar, de fapt, totul este la fel de ușor ca și coajarea perelor și veți vedea acest lucru după ce începeți să strângeți garajul.

Prima etapă - transferul desenului în placaj


Înarmat cu o riglă și un creion, trebuie să transferați desenul existent al pieselor pe suprafața de lucru - placaj. Pentru a face acest lucru, măsurând lungimea și lățimea indicată în desen, trebuie să construiți una similară pe placaj. Nu este necesar să așezați piesele prea aproape una de cealaltă, deoarece pentru a economisi material, poate apărea un incident - la tăiere, placajul se poate rupe în cel mai nepotrivit loc. După ce toate detaliile sunt gata, puteți trece la a doua etapă - tăierea lor.
piese de desen

piese de desen

piese de desen

piese de desen

piese de desen

piese de desen

A doua etapă - tăierea pieselor


Pentru a tăia exact toate piesele disponibile, trebuie să folosiți un puzzle din lemn. Cine are un puzzle electric, această procedură durează în general câteva minute. Dacă un astfel de miracol al tehnologiei nu este la îndemână, un puzzle convențional este destul de potrivit pentru muncă. Este demn de remarcat faptul că, înainte de începerea lucrărilor, placajul trebuie așezat la temperatura camerei și umiditate scăzută, astfel încât marginile să nu se vărsă, iar tăierea să fie mai moale. Mai întâi trebuie să tăiați cele mai mari părți: partea inferioară, acoperișul și părțile laterale. După aceea, puteți merge la detaliile mai mici, tăindu-le cu atenție.
tăiați cele mai mari detalii

tăiați cele mai mari detalii

tăiați cele mai mari detalii

În primul rând, piesele sunt tăiate, apoi se fac găuri în ele, care vor fi necesare pentru îmbinări și îmbinare a tuturor părților.
detaliile sunt decupate

detaliile sunt decupate

detaliile sunt decupate

După ce toate piesele sunt gata, trebuie să le prelucrați marginile. Pentru a face acest lucru, fixăm fiecare detaliu într-un vici și tăiem marginile cu un fișier.
detaliile sunt decupate

Această procedură este foarte importantă, deoarece copilul în timpul jocului nu trebuie să fie rănit sau să obțină o despicătură de pe marginile brute ale materialului.

A treia etapă - colectarea garajului


Vom face lucrarea în mod secvențial și, dacă există explicații „înțelegeri”, atunci putem apela la fotografie, unde este clar vizibil ce este ce.
1. Vom avea nevoie de detalii, cum ar fi partea din fața etajului doi și platforma. Luăm adeziv PVA și ungem golurile astfel încât să fie posibilă lipirea pieselor, conectându-le anterior.
piese de lipici

2. După aceea, instalăm partiții care servesc ca pereți care împart garajul pentru mașini individuale.
piese de lipici

3. Apoi, luați partea din dreapta și lipiți-o pe peretele frontal inferior al garajului. Apoi puteți combina cele două părți anterioare, rezultând un corp.
piese de lipici

4. Când primul etaj este complet asamblat, după instalarea tuturor detaliilor, trebuie să faceți ridicarea. Pentru a face acest lucru, în paralel cu partea din dreapta, instalăm aceeași parte, închizându-le peste partiții, fără să uităm să acoperim bine cu lipici.
piese de lipici

piese de lipici

piese de lipici

piese de lipici

piese de lipici

piese de lipici

Etapa finală este lipirea acoperișului și a podului cel mai jos


garaj de jucării pentru mașini

garaj de jucării pentru mașini

garaj de jucării pentru mașini

garaj de jucării pentru mașini

garaj de jucării pentru mașini

garaj de jucării pentru mașini

Dacă descrierea pare complicată, fotografiile îți vor spune calea de ieșire, arătând mai detaliat ce să rezolvi. Când lipiciul se usucă bine, puteți oferi copilului dvs. un garaj pentru jocuri. O astfel de jucărie va încânta absolut orice băiat și îi va ajuta pe părinți să-și obișnuiască copilul să facă ordine. Iată rezultatul.
garaj de jucării pentru mașini
Comentarii (2)
 1. Ivan
  #1 Ivan vizitatori 10 noiembrie 2016 21:46
  2
  Multă vreme am căutat o idee pentru a face 7 ani cu fiul meu. Înainte de aceasta, au făcut un avion, un jgheab, o casă de păsări. Găsirea unei noi idei nu este atât de simplă. Garajul este o idee grozavă, mulțumesc
 2. Dmitry
  #2 Dmitry vizitatori 10 aprilie 2018 9:32 p.m.
  2
  Versiunea fără adăpost, când i-a promis fiului său un garaj și a băut bani.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat