DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Decorarea bolilor
O varietate de coafuri joacă un rol important în viața unei fete de orice vârstă. Magazinele au un număr mare de ornamente fantastice pentru păr. Dar nu este întotdeauna posibil să găsiți exact ceea ce aveți nevoie. Apoi, harnicia și sârguința ta vin la salvare. La urma urmei, orice bijuterie (agrafă de păr, bandă de cauciuc etc.) poate fi făcută de unul singur, trebuie doar să înveți abilități de bază. Astăzi vrem să vă oferim să faceți ciuperci în culori albastre din panglică din satin, folosind tehnica kanzashi.
Pentru fabricarea de știfturi folosind tehnica kanzashi, avem nevoie de următoarele materiale:
-Pistol cu ​​clei transparent.
- Panglică satinată de o nuanță albastră (2 cm lățime).
- Nuanță verde de panglică satinată (4cm lățime).
- Piele de păr în dimensiuni standard (fără bijuterii).
- Margele sau margele.
-Carton alb.
-Svecha.
- Meciuri.
- Foarfece (ascuțit).
- Pensule.
- Monedă.
Procedăm la fabricarea de știfturi în această tehnică. Mai întâi trebuie să luați o panglică albastră cu 2 centimetri lățime.

ia panglica albastră


Îl tăiem cu foarfece ascuțite în dreptunghiuri de 4 centimetri cu 2 centimetri. Apoi aprindem o lumânare și ardem marginile benzii, astfel încât în ​​timpul funcționării să nu înceapă să frizeze.

Tăiați panglica


Ia un dreptunghi.

Tăiați panglica


O transformăm așa cum se arată în cifre. Cel mai bine este să efectuați toate mișcările cu penseta, astfel încât detaliile să fie mai netede.

Ne oprim


Apoi întoarcem banda pe jumătate.

arde capetele cu foc


Și apoi din nou pe jumătate. În continuare, ardem capetele cu foc și le presăm unul pe celălalt. Când este încălzit, banda se topește și se lipește împreună.

arde capetele cu foc


Drept urmare, obținem o astfel de petală.

petala


Pentru primul nivel, avem nevoie de zece petale. Cel mai bine este să le faceți în avans pentru ca în timpul lipirii să nu fie distrase de fabricația lor.

petalele


Următorul pas este să creezi un suport pentru floare. Pentru aceasta avem nevoie de o monedă de cincizeci kopeck. Îl rotunjim pe carton și îl tăiem. Această dimensiune a cartonului este cea mai optimă pentru suport - nu este nici mare, nici mică.

realizând suport pentru flori


Apoi, luați un ac de păr și aruncați-l într-o cutie de carton și fixați-l cu un pistol cu ​​lipici transparent.

realizând suport pentru flori


În partea superioară a știfturilor, pentru a ascunde toată interferența suportului, lipici o panglică din satin de nuanță verde.

realizând suport pentru flori

realizând suport pentru flori


Procedăm la lipirea nivelului inferior al florii. Punem lipici pe bază, deasupra atașăm o petală. Aranjăm petalele astfel încât să se potrivească al doilea nivel. Lipiți petalele în cerc, apăsând strâns spre bază.

Începând să lipiți

Începând să lipiți

Începând să lipiți


Apoi fixăm al doilea nivel. Pentru al doilea nivel, ai nevoie de petale mai mici. Vor fi de 2 centimetri cu 3 centimetri. Vom avea nevoie de cinci dintre ele.

lipici petalele


Le fixăm, precum și primul nivel, numai lipiciul nu este picurat pe carton, ci pe petalele primului nivel.

lipici petalele

lipici petalele


Pentru a decora floarea la mijloc, atașăm și o perlă sau mărgele mari folosind lipiciul transparent al pistolului.

Decorarea acului Kansashi


Acestea sunt știfturile pe care le-am obținut. Ați învățat cum să decorați părul de păr folosind tehnica kanzashi. O mică practică în această chestiune și veți putea realiza rapid și eficient orice bijuterie. Le puteți folosi pentru a crea coafuri frumoase și interesante, le vor decora și le vor oferi eleganță.

Decorarea acului Kansashi
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat