DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Astăzi vom coase o bară cu ac sub formă de pălărie flirty în miniatură. Pentru ace, utilizați de obicei tampoane mici umplute cu bumbac sau sintepon. Uneori ace sunt filetate direct într-un șir de fire. Este foarte incomod pentru depozitarea acelor. Pălăria pe care o vom coase se poate așeza pe dressing, pe o masă sau noptieră, poate fi atârnată pe perete. Un astfel de pat de ac nu va strica, ci, dimpotrivă, va decora interiorul apartamentului dvs. sau va deveni un cadou dulce pentru un prieten.
Pentru a face o pălărie cu ac, veți avea nevoie de o bucată mică de carton, orice material și decorare la alegere: dantelă, panglică sau floare.
Procesul de creare a pălăriei noastre:


1. Pe un carton desenați un cerc. Pentru a face acest lucru, nu este necesar să aveți o busolă, puteți pur și simplu să desenați un creion de-a lungul conturului plăcii. Tăiați un cerc și o altă fâșie mică de carton pentru pereții patului cu ac.
2. Fixați banda de carton cu fir și chestii cu bumbac.

Pe un carton desenați un cerc

Pe un carton desenați un cerc


3. Tăiați o bucată de țesătură de două ori diametrul cercului și o coasați de-a lungul marginii țesăturii cu o cusătură, așa cum se spune „pe zhivulka”. Învelim un cerc de carton cu această țesătură. Strângem firul astfel încât marginile să convergă aproximativ în centrul cercului de carton.

Tăiați un cerc

cusătură de-a lungul marginii țesăturii cu o cusătură

tuns cu țesătură


4. Lâna de bumbac cu un perete de carton este de asemenea acoperită cu o cârpă. În acest caz, încercați să distribuiți uniform pliurile de țesătură pe pereți.

tuns cu țesătură


5. Acum rămâne să coase partea superioară a pălăriei (cu bumbac) pe câmpurile pălăriei, adică la cercul de carton acoperit cu țesătură. Împletindu-le, ascundeți marginile întinse urâte ale țesăturii. Pălăria este aproape gata.

tuns cu țesătură

tuns cu țesătură


6. Pentru decor, iau panglică obișnuită din satin. Mai întâi trebuie să faci un arc. Arcul se va dovedi chiar dacă banda este înfășurată pe un obiect, și apoi legată la mijloc. Puteți folosi un pieptene pentru asta, ca în fotografia mea.

atașarea unui arc

atașarea unui arc


7. Apoi, atașând arcul, coaseți panglica în mai multe puncte. Pentru a împiedica deschiderea panglicii, capetele trebuie tăiate cu un triunghi sau pe diagonală.

pălărie de ac pentru pălărie

pălărie de ac pentru pălărie


Uite: aici pălăria stă pe masă, dar atârnă de perete. Acum ace nu se vor pierde și camera dvs. va fi decorată cu o pălărie flirty. Am petrecut doar o jumătate de oră la fabricarea ei.
Comentarii (1)
  1. ajun
    #1 ajun vizitatori 6 decembrie 2016 14:55
    0
    Multumesc!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat