DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Clipsuri de păr de la organza" Morning roua "
Acest ac de păr este format din două tipuri de organza. Realizat cu un fier sau un arzător de lipit.

agrafe de păr organza


Pentru o astfel de floare, cu diametrul de aproximativ 15 cm, avem nevoie de:
- un fier de lipit cu vârful ascuțit.
- organza galbenă, iar a doua cu paiete.
- margele în culoarea organza.
- câteva fire de culoare aurie.
- agrafă pentru păr.
- pistol cu ​​clei.
- o bucată de sticlă sau faianță ceramică.

Noțiuni introductive cu șabloane


Noțiuni introductive cu șabloane. Aveți nevoie de un cerc de material dens, puteți plastic - cu un diametru de 5 cm. Al doilea șablon este o petală de flori, are forma unei picături, dar decupată în partea de jos. Tăietura va fi de trei cm, înălțimea șablonului de 7,5 cm, iar partea lată de cinci cm.

Noțiuni introductive cu șabloane


Pornim fierul de lipit, dar putem folosi și un arzător de țesut. Luăm organza galbenă, o întindem și deasupra o nivelăm pe a doua cu paiete. Punem sticlă sau faianță ceramică pentru a arde pe ea. Luăm un șablon de petală și îl aplicăm pe țesătură, îl tăiem cu un fier de lipit de-a lungul conturului.

decupat


Și avem nevoie de douăzeci din aceste petale.

decupat


Când toate petalele sunt tăiate, vom oferi fiecăreia dintre ele o formă diferită. În fiecare piesă de prelucrat, împăturim tăierea inferioară cu o lățime de trei cm cu un acordeon și o fixăm cu un fier de lipit. Este ca și cum te miști când pun capăt. Și trebuie să puneți 2-3 „puncte”.

petala


Deci, remediem toate cele 20 de petale. Această metodă permite petalei să devină voluminoase, datorită golirii rezultate între cele două țesuturi.

cules o floare


Este timpul să asambleze floarea. Ne luăm cercul de plastic cu un diametru de 5 cm și fixăm patru petale transversale pe el. Le fixăm de-a lungul marginii cu un pistol cu ​​lipici.

cules o floare


Completăm acest cerc prin lipirea încă 4 între cele patru petale, iar în primul cerc obținem opt petale.

cules o floare


Al doilea rând va fi același, iar în el lipim 8 petale, aranjându-ne într-un model de tablă de verificare în raport cu primul rând.

cules o floare


Și cele patru petale rămase sunt fixate în mijlocul viitoarei flori.

cules o floare


Acum să începem să o decoram. Îndoiți firele aurii cu 6 cm lungime, fără a tăia marginile. Apoi, trebuie să le legați la mijloc și să le pliați pe jumătate, fixați-le cu un fir. Se dovedește stamine înalte de trei cm și lipici o astfel de bucată de fire în mijlocul florii.

agrafe de păr organza


Acum luăm mărgelele în culoarea organza și fixăm cu lipici la marginile petalelor din primul rând, unde sunt opt ​​bucăți, iar ultimele patru.

agrafe de păr organza


Și ultimul detaliu al decorațiunii a rămas - aceasta este o agrafă de păr. Ne luăm floarea terminată, o întoarcem cu capul în jos și lipim clema pe cercul de plastic cu o armă. În acest sens, bijuteriile noastre pentru păr sunt gata.

agrafe de păr organza


Noroc tuturor.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat