DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Aranjament de flori de lac de unghii
Puțini oameni știu că nu numai unghiile pot fi vopsite cu lac de unghii. Sau lac pentru nevoile casnice nu poate acoperi numai acoperirile din lemn. Un sau alt lac poate fi folosit nu numai pentru utilizare directă. Folosind lac, puteți face flori frumoase.
Pentru a face flori, avem nevoie de:
- Fir subțire (cupru).
- Fir gros (aluminiu).
- Stilou sau stilou.
- Foarfece.
- Lac (gospodărie, pentru unghii).
- Plasticină.
- Fire verzi cu două nuanțe (lână)
- Oala.
- Margele.
- Adeziv.
- Tija de la mâner.

Să începem să facem flori. Luați o bucată de sârmă lungă de 15 centimetri și faceți o întoarcere în jurul unui stilou sau a unui stilou cu pâslă, conectați capetele împreună și răsuciți-le împreună. Ar trebui să fie un fel de ochi. Va fi o petală de flori.

Ia o bucată de sârmă

petală de flori


Realizăm imediat numărul potrivit de petale pentru o singură floare. Am făcut 7 bucăți. Cu cât există mai multe petale, cu atât floarea va fi mai magnifică.

petale de flori


Folosind degetul mare și arătătorul, vom modela petalele. Doar strângeți petala cu degetele, faceți forma dorită.

petale de flori


Fiecare frunză va trebui să ne aplecăm ușor. Fotografia arată cum se îndoaie.

petale de flori


Există două moduri de a colora petalele.
Metoda nr. 1- Turnăm lac de uz casnic într-un recipient și înmuiem o petală în el, o îndepărtăm și rămâne o bulă de lac pe petală. Vă sfătuiesc să turnați lacul în avans, astfel încât să se îngroașe ușor, astfel încât va fi mai ușor să faceți petalele. Astfel, realizăm toate petalele.

scufundat în lac

scufundat în lac


Lăsați petalele să se usuce. Pentru comoditate, lipiți-le într-o bucată de plastilină.

se lasă să se usuce


După ce lacurile s-au uscat, puteți începe să colectați floarea. Luăm o mărgelă, o punem pe sârmă, îndoim capetele sârmei și le răsucim împreună. Astfel, obținem o perlă fixată de la un capăt al sârmei. Acesta va fi miezul florii.

miez de flori


Luăm miezul și îi aplicăm petale, răsucim capetele firului împreună.

puneți petale pe ea


La fel, faceți cantitatea potrivită de flori din lac de uz casnic. Vom face flori colorate, așa că avem nevoie de lacuri de unghii. Principiul funcționării este similar.
Numărul metodei 2- Realizăm o buclă, formăm o petală, dar îi aplicăm lac doar cu o perie de lac. Pentru a face acest lucru, scufundați peria în lac, aplecați-o pe baza petalei și întindeți bula de pe lac pe întreaga suprafață a petalei. Fotografia din păcate nu, dar iată rezultatul.

puneți petale pe ea

flori din lac gospodăresc


Dacă doriți să faceți petalele din două culori, atunci aplicați doar o singură culoare a lacului, lăsați-o să se usuce, apoi aplicați a doua culoare a lacului la locul potrivit. Care este modul de a colora petalele de a alege, bineînțeles, în funcție de dvs., dar dacă faceți acest lucru pentru prima dată, vă sfătuiesc să utilizați prima metodă.

flori din lac gospodăresc


Colectăm aceste flori la fel ca primele. La final, am făcut flori în trei culori. După cum puteți vedea în fotografie, florile nu numai că diferă în culori, dar și miezurile lor sunt diferite.

Colectăm aceste flori


Florile sunt gata. Să începem să colectăm compoziția. Luăm o oală și sârmă de aluminiu. Facem coturi frumoase pe sârmă și o fixăm într-un vas. În principiu, îndoirile se pot face ulterior, după cum doriți.

Să începem să colectăm compoziția


Atașăm flori de tulpină.

Să începem să colectăm compoziția


Iată ce s-a întâmplat.

Să începem să colectăm compoziția


Luăm fire de lână de culoare verde închis și înfășurăm tulpina cu ele, fixăm capetele firului cu lipici.

Să începem să colectăm compoziția


Nu sunt suficiente frunze. Le vom face. Luăm din nou o bucată de sârmă subțire și un fir verde, dar de altă nuanță. Înfășurați firul cu un fir și fixați și capetele cu lipici. Doar capetele firului nu înfășoară firul.

Să începem să colectăm compoziția


Luați tija de la mâner și înfășurați bucata de sârmă în jurul ei, nu înfășurați capetele, lăsați-o liberă.

Să începem să colectăm compoziția


Avem o spirală, o scoatem cu grijă din tijă. Din această spirală formăm o frunză.Îl întindem ușor cu degetele, facem vârful frunzei, răsucim capetele firului gol împreună.

Să începem să colectăm compoziția

Să începem să colectăm compoziția


Atașăm o frunză la o floare. Facem în acest fel cantitatea potrivită de frunze.

Aranjament de flori de lac de unghii


Din nou, luați un fir de culoare verde închis și înfășurați ramuri cu flori și frunze, nu uitați să fixați capetele firului cu lipici. Decorați bazele în oală în funcție de dorința dvs., îndreptați frunzele și florile, puteți repara îndoirea tulpinii de aluminiu. Aranjamentul nostru de flori este gata.

Aranjament de flori de lac de unghii


O astfel de compoziție nu poate doar decora propriul pervaz, ci poate fi prezentată cu mândrie iubitei tale mamei sau prietenei tale. Lasă-i să știe care sunt mâinile tale de aur.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat