DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »„ Puii ”din piele artificială.
O astfel de imagine va fi un plus minunat pentru interiorul tău.

Faux din piele Maki


Pentru a lucra la imagine, veți avea nevoie de:
- Adeziv PVA și „Moment”.
- piele artificială de culoare neagră, perlată, roșie, verde și crem.
- tabla din fibra de 55x40 cm.
- O bucată mică de țesătură de căprioară.
- vopsea albastră, pentru colorarea fundalului.
- foarfece.
- O lingură de semolă uscată.
- o foaie mică de carton gros.

Începem prin colorarea fundalului. Luăm o foaie din fibră și o vopsim albastru pe partea din față. Și în timp ce tabloul gol se usucă, începem să facem flori și avem maci roșii. Tăiați petalele de flori în funcție de tipare. Pentru o floare, aveți nevoie de 4 petale mici, care măsoară 3x3 cm, sub forma unei picături neregulate. Patru petale medii cu dimensiunea de 4x4 cm, iar alte 4 mari 6x5cm. Se dovedește că pentru o floare ai nevoie de 12 petale. Le tăiem din piele roșie și ungem cu o perie din partea greșită cu lipici PVA.

petalele


În timp ce petalele se usucă, procedăm la fabricarea tulpinii pentru floare. Luăm un fir de 10 până la 15 cm lungime. Tăiem din flori de piele verde artificială o fâșie de 1 cm lățime și lungă ca sârma aleasă. Lipiți „Momentul”, ungeți această bandă și acordați timp pentru setare, apoi lipiți-l pe sârmă, lăsând 1,5 cm în partea superioară a firului să nu fie lipite. Acest lucru va servi ca un tulpină pentru lucrări suplimentare. Acum luăm o pătrime din șervețel și o punem în mai multe straturi. Apoi luăm tulpina și cu partea superioară a sârmei prindem acest șervețel.

țineți acest șervețel


Luăm pielea de culoare verde și decupăm un cerc cu diametrul de 6 cm. Facem o mică gaură în centrul cercului. Trecem prin ea o tulpină cu un șervețel. Cu acest cerc învelim un șervețel și îl fixăm cu un fir în partea de sus, lăsând aproximativ un cm de marginea liberă. Se dovedește o cutie cu maci.

cutie de mac


Dar pentru a completa această casetă, va trebui să luați lipici PVA, să ungeți marginile cutiei cu ea și să înnați semolele uscate. În această formă, în imagine vom folosi două astfel de cutii.

se înmoaie în semolă uscată


Dar pentru maci, va trebui să adăugați câteva stamine la această cutie. Vom face din ele benzi de dimensiuni negre de 10x2 cm. Din acest dreptunghi tăiem franjuri - facem crestături, fără a ajunge un pic la margine, iar staminele vor avea înălțimea de aproximativ 1,5 cm. Când franja este gata, ungem și marginea tăiată cu lipici PVA și înmuiem grișul. Și când totul se usucă, lipiți această bandă cu adeziv „Moment” la cutia terminată, cu staminele în sus. Culoarea mijlocie este gata.

adăugați câteva stamine

adăugați câteva stamine


Acum înapoi la petalele roșii. Încă nu s-au uscat complet și punem fiecare acordeon de petală de-a lungul lungimii sale, îl ținem puțin și îl ținem în mâinile noastre. Și apoi lăsați-le să se usuce complet.

înapoi la petalele roșii


Când toate petalele s-au uscat, începem să formăm un mac. Luăm centrul verde terminat cu stamine negre, întoarcem tulpina și începem să fixăm petalele mici. Lipiți-le cu lipici „Moment” cu colțuri la baza tulpinii.

începe să modeleze mac


Acum fixați petalele de mijloc într-un model de checker în raport cu primul. Îl puteți presa cu gumă clericală până se usucă complet.

fixați petalele de mijloc


Între timp, o parte din floare se usucă, tăiem frunzele verzi. Înălțimea lor va fi de la 13 la 15 cm, iar lățimea de la 5 la 8 cm. Zigzagurile și valurile de pe frunze sunt tăiate la întâmplare. Frunzele de recoltare au nevoie de aproximativ 15 bucăți de diferite dimensiuni.

taie frunzele verzi


Continuăm să lucrăm la mac. Lipiți al treilea rând pe petalele uscate și lipiți o piele artificială verde care se sprijină pe toate frunzele. Substratul este sculptat în forma unei stele cu un diametru de 7 cm, iar din nou ne vindecăm cu gumă clericală până se usucă complet.

taie frunzele verzi


Și continuăm să lucrăm la frunze.Trebuie doar să le acoperi cu lipici PVA pe partea greșită. Iar când frunzele s-au uscat, trebuie să fie zdrobite în mâini, se obține o nouă formă de frunze.

taie frunzele verzi


Și în această perioadă macul nostru s-a uscat. Scoatem gingia și îndreptăm petalele. Floarea este gata. Astfel de flori vor avea nevoie de nouă bucăți.

Floarea este gata

Floarea este gata


Maicile noastre din imagine vor fi într-o vază. Așa că faceți o vază. Luăm carton, decupăm forma care ne place, au nevoie de 4 semifabricate, dar fiecare dintre acestea va fi cu 1,5 cm mai puțin în volum. Și lipici-o împreună ca o piramidă. Începând cu cei mari ajungând la cei mici, ne impunem unul pe celălalt. Apoi luăm piele perlată și lipici deasupra. Vaza este gata. Acum avem frunze gata, flori și o vază.

face o vaza


Este timpul pentru o bucată cremoasă de piele. L-am tăiat ca bază a imaginii și cu 10 cm lățime pe o parte și 15 cm pe cealaltă. Luăm cleiul „Moment”, ungem din partea greșită mai multe benzi arbitrare, așezându-le pe orizontală. Dăm timp să lipim adezivul și să facem cleme pe partea din față, apăsând pliurile cu lipici în interior. Puteți lipici 2-3 petale pe lateral.

faceți cadrul


Când pliurile s-au uscat, această cârpă este lipită de baza albastră din partea de jos a viitoarei compoziții, aceasta va fi țesătura pe care va exista o vază cu maci. Realizăm un cadru pentru imagine. Lipim cadrul sub țesătura de piele de căprioară, este maro. Lipiți-l ușor.

faceți cadrul


Acum lipici vază la bază și frunze verzi în jurul ei. Amplasăm margele în locurile viitoarelor flori.

Faux din piele Maki


Apoi aranjăm florile pentru a le face frumoase. Și o rezolvăm bine cu cleiul Moment. Pentru aceasta, compoziția „Miki” este gata, iar pentru strălucire pe flori puteți presara cu spray de păr. Totul este gata.

Faux din piele Maki

Faux din piele Maki


Noroc tuturor.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat