DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Săpun manual" Vârful de munte "
1. Pentru a începe, avem nevoie de:
-0,5 kg dintr-o bază de săpun transparentă (prefer engleza, foarte bine la serviciu).
- Colorantul este albastru (a se vedea că colorantul nu este migrator, adică nu se dizolvă în bază, își păstrează clar culoarea și bordura).
-Fileta este o mâncare obișnuită (trebuie să o mușcăm ușor).
-Fragranța (la alegere și gustul tău, am ales fructe tropicale).
- Mama de perle este albastră.
- Perie (acuarelă simplă).
-Dioxid de titaniu (aceasta este o pulbere care pictează baza în alb, diluată anterior în apă. Dacă vă este dificil sau incomod, luați o bază de săpun alb).
-Alcohol (este imposibil să lucrezi fără el).
-Futa cuțit (taie frumos marginea săpunului finit, dacă nu aveți probleme, va fi doar o margine dreaptă).
- Rezervoare și bețe pentru amestecare.

Pentru a începe, avem nevoie


Important: înainte de a turna baza și, până la urmă, pulverizați cu alcool. În primul caz, pentru a elimina bule, și în al doilea pentru a lega straturi.

2. Luăm o formă dreptunghiulară pentru viitorul nostru săpun, poate plastic, dar am preferat siliconul. Este ușor să obțineți o bucată din bază din ea, minus această formă este că este opacă, rezultatul nu este vizibil după fiecare etapă de lucru. În partea de jos, întindeți folia răzuită și presărați totul cu alcool.

întindeți folia încrețită


3. Taiem baza in cuburi, o impartim in 3 parti: 2 mici si una mare pentru mijlocul sapunului nostru, incalzim partea din cuptorul cu microunde la putere medie. Puteți folosi o baie de apă pentru topire, pentru care este mai convenabil. Nu puteți aduce baza la fierbere, este mai bine mai lent și mai lung.

înec în cuptorul cu microunde


4. Adăugați 5-6 picături de colorant albastru și 3-4 picături de aromă, nu amestecați prea mult, încercând să nu creați bule inutile inutile; Uită-te la intensitatea culorii, dacă vrei mai strălucitor, adaugă alte câteva picături de vopsea.

Umpleți folia cu un strat de bază


5. Umpleți folia cu un strat de bază de aproximativ 1 cm, așteptați până când apare un strat răcit dens. Este important să așteptați să înghețe stratul, să nu-l umpleți cu un substrat prea fierbinte, acesta poate topi stratul de jos și atunci nu vor exista granițe clare de culoare.

Umpleți folia cu un strat de bază


6. Înecăm cea mai mare parte a bazei, adăugăm 1-2 lingurițe de dioxid de titan diluate în apă, 6-7 picături de aromă, amestecăm și turnăm într-o matriță, așteptăm un strat dens.

Am înecat cea mai mare parte de urzeală

adăugare

Lăsăm o formă cu săpun


7. Topim partea mică rămasă a bazei, adăugăm 3-4 picături de colorant albastru, 2-3 picături de aromă și turnăm în formă.

Umpleți cu partea de sus

Umpleți cu partea de sus


8. Lăsați forma cu săpun timp de 2-3 ore pentru a se solidifica bine. Piesa s-a dovedit a fi destul de groasă, trebuie să o lași să se usuce. Apoi o scoatem cu grijă din matriță și scoatem mai precis folia din partea de sus, procesul este rapid și atent.

se lasă să înghețe

scoate

scoateți folia


9. Luăm o perie, o înmuiem puțin și o înmuiem în perla, apoi cu atenție (pentru a nu o exagera) punem mama perlei chiar pe vârfurile vârfurilor.

Săpun manual

Săpun manual


Avem o bară mare de săpun, puteți tăia câteva bucăți mai mici din ea, aliniați marginile cu un cuțit cret, iar vârful nostru de munte scânteie în toată gloria sa! Îi dăm săpunul finit să se întindă în aer pentru o altă zi, iar apoi este deja posibil să ambalăm.

Săpun manual
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat