DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Tricouri de pictură
Toată lumea din garderoba are cele mai simple și chiar plictisitoare lucruri. De exemplu, tricouri albe sau turtlenecks. Când astfel de lucruri se plictisesc de simplitatea lor, nu este necesar să le aruncăm. Un alt motiv pentru a scrie lucrurile ca resturi pot fi petele mici care nu pot fi spălate. Calea de ieșire a acestor probleme poate fi un desen. Există mai multe moduri de a aplica un desen, dar în această clasă de master vom lua în considerare opțiunea de autoaplicare a unui desen.
Pentru muncă, veți avea nevoie de haine (în cazul nostru, un tricou alb din bumbac). De fapt, poate fi un lucru simplu monofonic. Materialul textil poate fi nu numai bumbac, ci și alte altele. De asemenea, pentru muncă, trebuie să alegeți un model armonios. Poate fi tipărit și apoi transferat pe o țesătură folosind hârtie carbon sau desenat imediat pe țesătură, depinde de capacitatea de a desena. În orice caz, pentru comoditate, este mai bine să puneți ceva solid sau cel puțin carton sub țesătura pictată. Acest lucru este necesar în primul rând pentru confortul desenului și, în al doilea rând, astfel încât atunci când aplicați culori să nu se scurgă pe spatele tricoului. În consecință, veți avea nevoie de vopsea pentru țesătură. Ele sunt diferite în funcție de materialul planificat. În orice caz, nici guașă, nici alte vopsele nu vor funcționa. Doar special pentru țesături. Le puteți cumpăra în magazine specializate pentru creativitate. Când toate materialele și instrumentele sunt pregătite, puteți începe să lucrați.
În acest atelier va fi pictat un tricou alb din bumbac cu un model de dragon. Dragonul are culori verde, portocaliu, galben și negru. Pentru a începe, transferați modelul pe țesătură folosind hârtie carbonică. Puneți un tricou pe un taburet din lemn, așezând un carton sub față, puneți o imagine tipărită cu o copie de carbon atașată și continuați cu traducerea. Datorită faptului că țesătura în sine este moale, trebuie să-l transferați folosind un creion contond, nu un stilou ascuțit, deoarece altfel hârtia va rupe pur și simplu, iar modelul de pe țesătură nu va funcționa.

Desen tricou


Când traduceți, ar trebui să puneți multă presiune pe linii, astfel încât acestea să fie imprimate cu exactitate, nu ar trebui să vă grăbiți, altfel va trebui să desenați mult și să-l reglați de mână cu un creion.

Tricou tradus


După ce modelul este transferat pe țesătură, îndepărtați cu grijă și treptat modelul și hârtia de carbon din țesătură. Cel mai bine este să ridicați alternativ marginile și să vedeți dacă toate elementele de bază sunt traduse. Dacă nu, atunci trebuie să întoarceți desenul înapoi și să cercuiți din nou elementele netratate, apăsând mai tare creionul. Din cauza necesității acestei operații, este mai bine să nu eliminați complet întregul model, ci doar să ridicați marginile. Când toate elementele de bază au fost traduse, trebuie să aduceți la bun sfârșit micile detalii. Oricât de bună și de puternică ar fi presiunea pe creion, este posibil ca liniile mici să nu fie completate. Într-o astfel de situație, este necesar să trasați cu atenție toate liniile cu un simplu creion, ducând astfel desenul la capătul său logic.

Desen cu un contur gata


Următorul pas va fi desenarea unui contur al imaginii. Acest lucru se poate face fie cu vopsele de contur, fie cu vopsele obișnuite din țesături. Diferențele dintre ele sunt nesemnificative, iar alegerea este lăsată stăpânului.În această clasă de master, au fost folosite vopsele 3D de contur pentru țesături, dar au fost aplicate cu o perie, astfel încât să nu existe niciun efect 3D (nu era adecvat). Vopseaua trebuie aplicată cu o perie subțire, ușor și încet. Accidentele vasculare cerebrale vor fi foarte greu de curățat.

Desen cu un contur gata


Înainte de a continua aplicarea vopselei, este necesar ca circuitul să se usuce bine. Când s-a uscat, puteți continua să lucrați. Este necesar să pictați treptat desenul ca o colorare. Cel mai bine este să decorați pe baza alegerii culorii, nu a elementelor. În această clasă de master, după contur, se aplică vopsea portocalie pe toate părțile care includ această culoare.

Desen cu fragmente umbrite


Înainte de a aplica următoarea culoare, este întotdeauna necesar să lăsați culoarea anterioară să se usuce sau cel puțin să se usuce. După culoarea portocalie, aplicați galben. Nu uitați să clătiți bine peria când schimbați culorile. Dacă acest lucru nu este făcut, atunci o culoare murdară și urâtă se poate dovedi.

Desen cu fragmente umbrite


În același mod, aplicăm toate culorile. Dacă nu aveți culoarea necesară în sortiment, atunci puteți recurge întotdeauna la amestecare. Pentru a obține tonuri mai ușoare, puteți utiliza un subțire special, care este vândut în aceleași magazine în care vopseaua în sine. Merită să ne amintim că, atunci când este diluată, vopseaua devine mai fluidă și se poate lipi de cartonul atașat (și dacă nu, atunci se scurge în spate). După aplicarea tuturor vopselelor, dăm întregul desen să se usuce bine.

Desen cu toate fragmentele umbrite

Desen cu toate fragmentele umbrite


Timpul de uscare depinde de țesătura și coloranții care sunt folosiți. În medie, vopseaua se usucă în 24 de ore. Instrucțiuni speciale vor fi întotdeauna scrise pe cutie sau în cutii de vopsea. După ce tricoul s-a uscat bine, trebuie să îndepărtați cu grijă cartonul. Nu o trageți puternic și nu o scoateți, deoarece vopseaua ar putea scurge puțin și se va lipi. După uscarea vopselei, tricoul este gata și poate fi purtat.

tricouri pictate


Pentru a decora un tricou obișnuit, va dura câteva zile. Dar pentru costuri mici de forță de muncă și bani veți obține un lucru original și unic.
Comentarii (2)
 1. Daria
  #1 Daria vizitatori 26 septembrie 2016 01:04
  0
  Foarte frumos dragon mic!
 2. karinka
  #2 karinka vizitatori 9 august 2017 3:18 p.m.
  0
  Cu un simplu creion, puteți crea singuri tricouri frumoase și originale, pe care nimeni nu le va avea.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat