DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Atelier: arderea lemnului
Foarte des suntem obligați să cumpărăm lemn obișnuit mobilierul. Aceasta este o parte integrantă din viața oricărei persoane. Dar de multe ori un astfel de mobilier pare plictisitor și banal. Această problemă este destul de ușor de rezolvat cu ajutorul creativității, și anume arderea, mai ales dacă mobilierul nu are lac sau alt strat decorativ. În această clasă de master, va fi luat în considerare decorul unui scaun obișnuit de la IKEA.
Pentru a decora, veți avea nevoie de un scaun în sine, un desen pentru decor, o hârtie de carbon, un creion și un arzător. Selectarea unui obiect pentru decor (în cazul nostru este un scaun), trebuie să alegeți o imagine. Poate fi un model, ornament, plante, animale, în general, orice. Pentru scaun, s-a ales o floare de trandafir. După ce ați pregătit desenul - imprimându-l sau desenând o schiță pe hârtie, trebuie să transferați desenul într-un copac. Unul dintre picioare a fost ales pentru vopsire. Dacă desenați bine, puteți desena imediat o schiță pe copac, dacă nu, puteți utiliza o copie de carbon. Când lucrați cu ea, este necesar să fixați imaginea strâns și cu atenție, astfel încât să nu existe distorsiuni sau inexactități. După ce poza este tradusă cu hârtie carbonică, trebuie să o corectați, astfel încât să nu existe lacune în contur. În caz contrar, va fi foarte greu de ars. Pentru corectare, puteți utiliza un creion simplu. Dacă îl puteți șterge cu ușurință cu o radieră. Pentru a lucra, a fost convenabil să păstrați mai bine scaunul într-o poziție orizontală. Când schița imaginii este complet desenată pe copac, puteți continua la arderea în sine.

Desen de schiță pe lemn


Arderea este o sarcină foarte dificilă și dureroasă. Acest lucru se datorează faptului că elementele zguduite sunt foarte greu de corectat. Dacă este ars puțin, desigur, mai multe pot fi arse, dar este imposibil să ștergeți excesul de linii cu o radieră sau solvent. În această privință este necesar să așezați obiectul decorului convenabil și ferm. Când ardeți, nu vă grăbiți, dacă este necesar, puteți face acest lucru atât timp cât și precis. Desigur, pentru începători va fi mult mai greu decât cei care au deja experiență.

Model de picior scornit


După arderea desenului, lucrarea poate fi considerată finalizată. Sau puteți lăsa lucrarea finalizată. Lacul va proteja atât imaginea cât și mobilierul în sine de deteriorarea, decolorarea și pierderea aspectului.

Scaun finisat


Drept urmare, puteți decora toate picioarele de pe scaun, va arăta foarte neobișnuit și frumos. Un astfel de design de mobilier poate fi considerat original și, cel mai important, accesibil. Acum nu mai este nevoie să cumpărați mobilier cu modele și ornamente frumoase pentru bani nebuni. Acum puteți să vă decorați singuri casa, economisind bani considerabili și devenind cu adevărat originali și individuali.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat