DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Coaseți o cămașă de botez
Pentru a coase o cămașă de botez, veți avea nevoie de o țesătură albă de bumbac (de preferință calico), cusută cu o margine cretă pe o bază de bumbac, panglică albă din satin 5 mm lățime și 2 * 15 cm lungime pentru legături, fire de cusut, mașină de cusut, overlog, foarfece . Procesul de fabricație al oricărui produs textil constă în 3 etape: tăiere, cusut, călcare. Înainte de a deschide țesătura de bumbac, este mai bine să o înmuiați în apă caldă și apoi să o lăsați să se usuce, sau cel puțin să o călcați cu abur. Apoi țesătura va oferi o posibilă contracție și, astfel, va preveni o posibilă deformare a produsului finit datorită modificării dimensiunilor liniare ale țesăturii după spălare. Din calico grosier, trebuie tăiate următoarele detalii: rafturi dreapta și stânga, spate și două mâneci ale viitoarei cămașe.

Coaseți o cămașă de botez

Coaseți o cămașă de botez

Coaseți o cămașă de botez


Cusutul unei cămașe include achiziționarea de piese individuale și instalarea directă a produsului în ansamblu. Deci, pregătirea mânecilor constă în cusutul de cusut de-a lungul tăieturilor lor inferioare.

Coaseți o cămașă de botez


Instalarea produsului include asamblarea produsului la cusăturile de umăr, mânecile de cusut în brațele deschise.

Coaseți o cămașă de botez


Apoi cusăturile laterale ale cămășii sunt cusute împreună cu cusăturile inferioare ale mânecii. Se introduce o cravată în cusătura din partea stângă.

Coaseți o cămașă de botez


După aceea, cusutul este cusut de-a lungul tăieturilor laterale și ale gâtului, partea inferioară a cămașei este tivită. A doua cravată este cusută în partea tribordului.

Coaseți o cămașă de botez


Ultimul pas în coaserea unei cămașe de botez este să coase o cruce cu o latură de 5 cm pe spate. Acest lucru se poate face fie prin coaserea unui zig-zag dens, așezându-l în funcție de marcaj, fie prin cusatura unei panglici înguste. Țesăturile de bumbac sunt foarte încolțite, așa că nu trebuie să ridicați o cămașă finisată imediat după călcare - este mai bine dacă se află pe o masă de călcat până se răcește complet. Sau îl puteți modela cu amidonuri.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat