DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Meșteșuguri pentru Paște
Artizanat pentru Paști


Se apropie o sărbătoare atât de semnificativă pentru toți creștinii - Paștele și este timpul să începeți pregătirea: faceți o curățare de primăvară, brodați un prosop sau șervețel și pregătiți prezentări pentru rude. Și astăzi vă vom arăta opțiunea de producție speculă de Paște cu propriile mâini, pe care le poți țipi cu copiii.
materiale:
• Recipient de gips, apă și turnare.
• Vopsele acrilice sau gouache.
• Spangles.
• Adeziv PVA.
• Coji de ouă.
• Aluat sărat.
Etapele realizării meșteșugurilor de Paște:
Pentru început, vom pregăti toate materialele și vom începe lucrul cu umplutura. Selectăm un recipient adecvat, în acest caz se folosește o mică farfurie de unică folosință și turnăm gipsul diluat cu apă în el. De asemenea, în această etapă vă recomandăm să aveți grijă de ochi, care poate fi realizat din sfoară sau frânghie. După ce ghipsul s-a întărit, scoatem piesa de prelucrat. Dacă ați uitat de buclă, atunci poate fi făcut chiar la sfârșitul lucrării (lipit pe spate).

Artizanat pentru Paști


Apoi, frământăm aluatul de sare, rulăm o porție și tăiem tortul de Paște. Îmbrăcăm gipsul cu lipici și așezăm tortul, formăm și un ovale din aluat (pentru partea superioară a tortului), acoperim gipsul cu adeziv și așezăm partea.

Artizanat pentru Paști


Turnăm bilute mici din aluat, le aplatizăm și dăm forma ouălor, le așezăm în imagine fără să uităm să ungem totul cu lipici. În plus față de ouă, puteți face câteva crengi de salcie pe fundal, sau orbi altceva.

Artizanat pentru Paști


În această etapă, modelarea este terminată și este necesar să se usuce produsul. Pe baterie, aluatul sărat se va usca în aproximativ o zi sau mai puțin (în funcție de grosimea pieselor). La temperatura camerei normale, aluatul se va usca mai mult. Între timp, aluatul se usucă, puteți pregăti coaja. Scoateți coaja de la oul de pui, spălați, uscați, acoperiți cu lipici Pva și presărați cu paiete. Uscați coaja. Ei bine, dacă nu aveți scântei, atunci puteți picta pur și simplu coaja cu vopsele.

Artizanat pentru Paști


Când aluatul sărat de pe ambarcațiune s-a uscat, acoperiți toate detaliile cu vopsea și uscați.

Artizanat pentru Paști


Purtăm marginile imaginii cu lipici și decoram cu bucăți de coajă. Uscăm produsul și pe acest meșteșug de bricolaj de Paște este gata.

Artizanat pentru Paști
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat