DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Trandafiri luxuriante din hârtie ondulată
Trandafirii sunt flori incredibil de frumoase și rafinate. Nuanțele acestor plante uimesc imaginația: de la alb pur la stacojiu închis, de la roz moale până la violet-cret. Și structura mugurii în soiuri individuale este incredibil de luxoasă, ceea ce poate fi dificil de calculat numărul de petale. Nu există o singură persoană pe lume care să fie indiferentă de tufă. Și dacă te uiți la opere de artă, atunci întruchiparea acestor culori este în orice tehnică. Artiști pictați, sculptori sculptați, picturi brodate de meșteșugari ... Mulți trandafiri se găsesc pe ținutele fashioniste, în interioarele camerelor, în bijuterii. Astăzi veți învăța cum să faceți trandafiri magnifici din hârtia lor ondulată printr-o tehnică foarte neobișnuită. Există ateliere unde mugurele de flori este asamblat din petale separate, iar în aceasta trandafirul este realizat dintr-o bandă continuă. Veți afla mai multe mai târziu. Pregătiți următoarele materiale pentru lucru:
- hârtie ondulată de diferite culori (în special roșu și albastru închis);
- frigarui lung din lemn (7 bucăți);
- foarfece;
- tub cu lipici PVA-K;
- partea inferioară a sticlei de plastic (2 l).

materiale


Luați hârtia ondulată albastru închis și tăiați-o în bucăți de 8 cm lățime pe întreaga lungime a frunzei.

taie hârtia


Derulați banda pe toată lungimea.

Desfaceți banda


Luați colțul din dreapta sus în mâini și formați margini ondulate. Cum se face corect? În primul rând, întoarceți marginea superioară asupra dvs., apoi apăsați-l cu degetul mare al mâinii drepte și întoarceți-l, în timp ce vă bateți cu mâna stângă. Apoi repetă din nou: cu mâna dreaptă îndepărtată de tine și cu mâna stângă spre tine. Se transformă o margine superioară ondulată.

Se transformă o margine superioară ondulată


Deci trebuie să faceți întreaga bandă de hârtie ondulată.

faceți peste tot fâșia


Apoi luați o brochetă subțire de lemn, fixați-o pe marginea din dreapta a hârtiei goale, aplicați puțin lipici PVA și începeți să răsuciți banda într-o spirală.

aplicați lipici


Asigurați-vă că marginea ondulată se potrivește liber și, uneori, trebuie aplicată adeziv pe partea inferioară a benzii de hârtie, astfel încât să se potrivească perfect împotriva frigarui de lemn.

marginea ondulată se află liber


Așa arată mugurele terminat. Se dovedește magnific și incredibil de frumos. Puteți decora o broască de lemn cu hârtie ondulată verde, obțineți o tulpină.

Trandafiri luxurioși din hârtie ondulată


După același principiu, este necesar să se facă toate celelalte flori.
Tăiați o fâșie de hârtie ondulată roșie.

Tăiați fâșia


Formați o margine ondulată pe toată lungimea piesei.

Formați o margine ondulată

Formați o margine ondulată


Lipiți hârtia goală pe un băț subțire de lemn.

Lipiți hârtia goală


Așa arată trandafirul roșu.

Trandafiri luxurioși din hârtie ondulată


În total, trebuie să faceți 6 muguri albastri și unul roșu. Cu toate că, puteți alege culoarea trandafirilor la discreția dumneavoastră. Acum continuați să faceți o vază. Luați marginea de jos a sticlei de plastic. Înălțimea sa este de aproximativ 11 cm.

continuați să faceți vaze


Decorați cu hârtie ondulată roșie. Se taie un pătrat de 30x30 cm, se aplică lipici PVA și se înfășoară în baza de plastic. Se dovedește o vază largă.

fabricarea de vaze


Puneți trandafirii în ea: albastru în cerc și unul roșu în centru.Se dovedește o compoziție aerisită magnifică de trandafiri luxuriante.

Trandafiri luxurioși din hârtie ondulată


Dacă faceți mulți trandafiri, aceștia pot fi așezați într-un coș mic. Arată extraordinar.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat