DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Vază de Paște
Odată cu abordarea Paștelor, gospodinele încep să genereze idei pentru diverse decorațiuni și modalități de a colora ouăle. Și acum, totul pare frumos pictat, prăjitura de Paști înnebunește nu numai cu aroma sa, ci și cu varietatea toppingurilor de patiserie, dar încă lipsește ceva. Cert este că ar trebui să acordați atenție nu numai decorației delicioase, ci și designului prezentării sale. Pentru a-mi decora gusturile, am decis să fac doar un astfel de coș.

Vază de Paște


Pentru a face acest lucru, aveam nevoie de doar trei componente:
  • ziar;
  • Lipici PVA;
  • ac de tricotat.


Pentru asta am ajuns la îndemână


În primul rând, am tăiat mai multe ziare în astfel de benzi.

trei componente


Pe ea vă voi arăta cât de exact trebuie să răsuciți tuburile. De remarcat imediat faptul că pentru o mai bună colorare a tuburilor de ziar, este mai bine să folosiți benzi cu margini, adică dungi superioare și inferioare. În acest caz, este necesar să începeți răsucirea de pe partea imprimată, astfel încât câmpul să fie stratul superior. Ei bine, acum tubul în sine. Punem acul pe bandă în acest unghi.

astfel de benzi


Și începem să împletim întreaga bandă pe un ac de tricotat până când rămâne un mic colț. Punem o picătură de lipici pe el și o înșurubăm până la capăt.

Punem un ac de tricotat


Rezultatul este un astfel de „material de construcție” pentru capodoperele viitoare.

aplicați o picătură de lipici


Spun imediat - veți avea nevoie de o mulțime de astfel de tuburi, așa că este mai bine să o faceți în rezervă. Pentru fundul vazului meu, am decis să folosesc un mic ornament de pătrate. Pentru a face acest lucru, aveam nevoie de 14 tuburi. În acest fel, acestea sunt așezate perpendicular între ele.

material de construcție


Asigurați-vă că notați numărul de tuburi. Undeva sunt trei, iar undeva patru. Ghidurile sunt asamblate, acum facem un tub de lucru. Pentru a face acest lucru, introduceți două tuburi unul în celălalt, fixate cu lipici și îndoiți în jumătate.

stiva perpendiculară


O pornim mai întâi sub acele tuburi care se află mai jos.

puneți două tuburi


Apoi traversăm tuburile de lucru și apucăm o altă parte a ghidurilor.

O pornim mai întâi sub acele tuburi


În acest fel împletim întreaga bază într-un cerc.

tuburi de lucru încrucișate


Când țeseți următorul cerc, trebuie să împărțiți ghidajele în perechi, împletindu-le alternativ cu tuburi de lucru.

împletim întreaga bază


În timpul țeserii, tuburile de lucru ar trebui să fie extinse așa cum am făcut anterior. Ar trebui să împletiți baza până când veți obține un cerc egal cu baza tortului de Paște.

împletesc-le cu tuburi de lucru


Când se atinge dimensiunea dorită, ridicăm un tub din fiecare pereche și le fixăm.

egală cu baza tortului de Paște


Continuăm să împletim razele rămase până când partea de jos a coșului atinge dimensiunile de care ai nevoie.

ridicați un tub


Următorul pas este să începeți să țeseți laturile. Am decis să pornesc din interior. Toată tehnica de țesut este aceeași, doar împletim ghidajele care sunt verticale.

continuă să împletesc

care stau în poziție verticală


Aceleași țesătură laterală și din tuburile extreme.

stați în picioare


Ascundem toate capetele rămase în țesătură, tăiem reziduuri mai ales lungi și fixăm cu lipici (de preferință în partea de jos).
Vaza în sine este gata. Acum să începem să creăm plăci în care să apară viitoarele ouă colorate. Pentru aceasta, lipiciul, tuburile și un știft a fost la îndemână.

lățime laterală


Turnăm bine tuburile cu un știft pentru a deveni plate și moi, deoarece în viitor vor trebui să fie răsucite. Dacă nu este rulat suficient, atunci pur și simplu se rup.

va trebui să se răsucească


Pentru o cană, aveam nevoie de două tuburi. Este mai bine să le construim până la procesul de rulare. Tubul dublu finisat trebuie lubrifiat corespunzător cu lipici și răsucit într-un astfel de cerc.

va trebui să se răsucească


Când adezivul începe să prindă puțin, fundul cupei ar trebui să fie stors puțin.

un astfel de cerc


Numărul de cupe depinde doar de câte ouă decorate pe care intenționați să le puneți lângă tortul de Paște. Iată o astfel de vază pe care am primit-o.

Vază de Paște

Vază de Paște


În mod ideal, poate fi vopsit pentru fiecare gust, dar am decis să îl las în culori naturale deschise. În primul rând, mi-a amintit de un cuib cu ceva, iar în al doilea rând, pe un fundal ușor, ouăle pe care le-am pictat vor arăta mult mai strălucitoare!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat