DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
În orice familie există o pungă sau o cutie în care sunt depozitate mănușe și șosete care și-au pierdut perechea. Această ambarcațiune distractivă face posibilă nu numai să coaseți o nouă jucărie moale favorită cu copilul dvs., ci și să vă descărcați stocurile. Într-adevăr, o maimuță poate fi cusută din diferite șosete, iar acest lucru o va face și mai strălucitoare și mai interesantă. Voi arăta o master class pe materii prime noi.

Vom avea nevoie de:
• două șosete. Am cumpărat terry special în acest produs pentru industria tricotajelor;
• foarfece;
• fire, ac;
• iernier sintetic sau altă umplutură;
• 0,5 m funie groasă;
• fire roșii 10 cm;
• conducător, cretă.

industria Ciorapi


Comanda de lucru.
1. Schițăm liniile tăiate pe șosete. Unul dintre ei va fi corpul, capul și picioarele. Îl tăiem pe jumătate în lungime de la elastic la călcâie.

tăiat


2. Puneți cel de-al doilea deget lateral și marcați primul și tăiați degetul de la picior. El va deveni o față de maimuță. Apoi de-a lungul întregii vârfuri de desene desenăm și tăiem o coadă lungă subțire. Arborele rămas de la elastic la călcâie este tăiat longitudinal și obținem două semifabricate pentru mâini. Două urechi sunt tăiate de la piciorul rămas de la vârf până la călcâie.

tăiați două urechi


3. Acum este necesar să coaseți toate detaliile, astfel încât maimuța noastră să fie îngrozitoare, adică pe partea din față. Când coaseți picioarele, lăsați-vă fundul plat. Prin această gaură veți transforma produsul. Când coaseți labele și coada, lăsați capătul gingiei, iar în timp ce coaseți urechile de-a lungul părții superioare și laterale, nu coaseți partea inferioară.
4. Aflați detaliile. În această etapă a lucrării, cea mai dificilă operație este eversiunea unei cozi subțiri. Nu vă faceți griji că maimuța se dovedește mică. Tricoturile sunt întinse, iar după umplerea în interiorul umpluturii, maimuța noastră se va transforma într-un orangutan.

umplutură în interiorul umpluturii


5. Umplem părțile interioare cu umplutură. Pentru coadă, puteți utiliza o frânghie obișnuită sau o sfoară groasă. Îl înțepem pe un știft mare și, trecând prin coadă, îl introducem, ca înainte să introducem elasticul în chiloți.

guma introdusă în chiloți


6. Coaseți toate găurile și coaseți botul, aruncându-l în interiorul marginii șosetei. Este mai bine să-l observați în două puncte: mai sus și mai jos, și apoi impuneți deja o cusătură oarbă. Este mai ușor să păstrezi simetria. Dacă proporțiile nu sunt foarte obținute, nu vă faceți griji. Coasem o maimuță cu „răsucirea și săriturile” ei și nu o păpușă Barbie.

cusem o maimuță


7. Fixați urechile în loc, după ce le trageți puțin la marginea deschisă.

Fixează urechile în loc


8. Coaseți mâinile, ghidați de locația nasului și la aceeași distanță de urechi. Atașați coada.

Atașați coada


9. Faceți ochii. Pentru aceasta, coasem două butoane negre. Gura era din fire de lână roșie, pur și simplu măturată cu un fir în ton. Pentru ca frumusețea noastră să ia în sfârșit un aspect „uman”, vom lega un arc dintr-o panglică de satin la gât.

maimuță ciorap


Această ambarcațiune fermecătoare a fost inventată în anii patruzeci ai secolului trecut în SUA. În acea perioadă, țara era sfâșiată de o criză economică. Uneori, era imposibil ca părinții să-și cumpere copiii nu numai jucării, ci chiar mâncarea necesară. Și mamele iubitoare și bunici au inventat această maimuță cusând-o de pe șosetele vechi dărâmate. Recent, jucăria a apărut în Rusia. Fie a devenit un semn al recesiunii în economie, fie este maimuța anticriză. Deci, totul va fi bine!

maimuță ciorap
Comentarii (2)
 1. Agent 007.
  #1 Agent 007. vizitatori 28 iunie 2015 10:55
  2
  Uau atât de frumos, dar principalul lucru este ușor! zâmbet
 2. Alena
  #2 Alena vizitatori 7 august 2017 10:47
  0
  Ai o maimuță foarte drăguță. Se dovedește că o astfel de jucărie minunată poate fi făcută independent și fără costuri materiale speciale! Doar o clasă!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat