DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Cadru moale
Citind orele de master, trebuie să faceți față unei astfel de probleme precum lipsa materialului necesar. Dar acul înseamnă creativitate, la fel faceți și dumneavoastră speculă din ceea ce este la îndemână, înlocuirea materialelor scumpe. În această clasă de master vă voi spune cum să faceți un cadru moale din materiale improvizate. Desigur, dacă ai cartonul potrivit sau hârtia de scrapbooking, folosește-le în munca ta. Am găsit: o copertă dură inutilă dintr-o carte, o bucată de tapet, rămășițele unui iernar sintetic, resturile de țesătură de bumbac, lipici PVA și un moment. De asemenea, avem nevoie de foarfece, în mod ideal, un cuțit clerical, dacă nu, vom tăia ca de obicei, o riglă și tot ceea ce ați dori să decorați cadrul.

materiale


Vom pregăti cartonul nostru, adică eliberează capacele de pe toate straturile inutile. Dimensiunea poate fi oricare. Principalul lucru este să tăiați fereastra interioară corectă. O vom face pe unul dintre carton. Cel mai simplu mod este să atașați și să încercați fotografia în centru. Apoi adăugați 5 milimetri în cadru și tăiați o gaură. Nu aruncăm partea decupată interioară, ne va servi ca picior.

decupat

decupat

rama foto moale


Al doilea carton și viitorul picior trebuie lipite cu hârtia sau tapetul nostru cu ajutorul lipiciului PVA. Pe de o parte, peretele trebuie lipit cu o suprapunere, astfel încât părțile noastre exterioare să pară îngrijite.

rama foto moale

rama foto moale


În timp ce peretele nostru din spate se usucă, mergem la proiectarea părții frontale. Pentru a face acest lucru, lipici pe bucățile de cadru din strat de poliester, permiteți-le să se usuce. Încercați rama de pe țesătură și tăiați dimensiunea dorită. Punem iarna sintetică de cadru pe material, înfășurăm marginile și, trăgând, lipim de-a lungul perimetrului. Colțurile trebuie lipite mai ales cu atenție, astfel încât să nu se lipească pe partea din față.

rama foto moale


Apoi, faceți o incizie în formă de X în centru și lipiciți corect colțurile înapoi.

rama foto moale

rama foto moale

rama foto moale


Rama noastră este aproape gata, rămâne să atașăm piciorul la spate. Este mai bine să faceți acest lucru cu adeziv cu uscare rapidă. După ce se usucă, conectăm cele două jumătăți între ele, lipind toate părțile, cu excepția părții superioare. Prin această gaură vom introduce o fotografie în ea.

rama foto moale

rama foto moale


Puteți decora rama cu panglici, margele sau arcuri, la discreția dumneavoastră.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat