DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Caseta CD
Aveți CD-uri vechi, inutile, în jurul casei dvs. și doriți să le aruncați? Luați-vă timp cu asta, puteți crea o cutie din ele care vă va dura mulți ani.
Pentru a realiza caseta avem nevoie de:
- 4 discuri CD.
- Carton.
- Un creion.
- Conducător.
- Adeziv.
- Foarfece.
- Tesatura.
- Un ac.
- Fire în culoarea țesăturii.
- Buretele de uz casnic din cauciuc spumos (burete pentru spălarea vaselor).

Luați țesătura, așezați-o cu fața în jos pe masă, puneți un disc deasupra și tăiați un cerc, ținând cont de cotele de 1,5-2 centimetri. La indemnizație vom face reduceri.

Cutie CD


Aplicăm lipici la cantitate și îl îndoaiem astfel încât materialul să rămână pe disc. La fel și cu toate unitățile. Nu contează ce parte ați pus discul pe material, tot atunci nu va fi vizibil.

Cutie CD


Împăturim cele două discuri împreună, astfel încât materialul să rămână. Discurile pot fi lipite între ele, dar pot fi cusute. Am folosit a doua metodă.

Cutie CD


Acesta va fi capacul cutiei. Pune-l deoparte deocamdată. Acum avem nevoie de carton. Tăiați o fâșie de înălțimea dorită din ea. Acesta va fi peretele cutiei. Care va fi înălțimea depinde de tine. Am făcut o înălțime de 8 centimetri plus 1,5 centimetri adăugați pentru a mă conecta la partea de jos.

Cutie CD


Da, din moment ce nu aveam lungimea cartonului, a trebuit să o adăug. De-a lungul liniei de indemnizație, apăsând ușor pe carton, trageți cu foarfeca și tăiați alocația, astfel încât să obținem triunghiuri. Îndoaie-le.

Cutie CD


Luați o cârpă și tăiați o fâșie din ea. Lățimea benzii trebuie să fie de două ori mai mare decât lățimea golului de carton (am o înălțime a piesei de lucru de 8 centimetri, deci lățimea benzii de țesătură mi-a ieșit la 16 centimetri), numai indemnizația nu este luată în considerare, iar lungimea este exact de-a lungul piesei de prelucrat.

Cutie CD


Acum punem lipici pe material și lipim pe carton. Drept urmare, ar trebui să aveți țesătura lipită pe ambele părți ale cartonului, cu excepția stocului.

Cutie CD


Acum lipim marginile piesei, ungem cantitatea cu lipici și lipim pe un disc. Pentru fiabilitate, toate îmbinările pot fi clătite cu un ac și un fir. Acum pereții nu sunt netezi, dar acest lucru este rezolvat. Pentru a face acest lucru, am introdus o sticlă de apă în interiorul caschetei și am lăsat-o acolo până când lipiciul se usucă complet.

Cutie CD


Introducem cel de-al doilea disc în interiorul cutiei, astfel încât materialul de pe ea să fie exterior, astfel încât închidem alocația de la semifabricatul de carton.

Cutie CD


Acum a sosit timpul să faci decorul copertei. Pentru a face acest lucru, luați un burete colorat de spumă și tăiați 7 petale pentru floarea din el. Marginile petalelor pot fi ușor tăiate cu foarfece, astfel încât floarea va părea mai frumoasă.

Cutie CD


Lipiți petalele pe capac.

Cutie CD


Acum ia un burete de altă culoare, am luat unul roșu. Tăiați un dreptunghi mic din el și tăiați o franjă din el, fără a-l tăia la margine. Transformă-l într-un tub și lipeste-l în centrul florii. Fringe up.

Cutie CD


Din buretele verde tăiem frunze mici și le lipim între petalele de flori.

Cutie CD

Cutie CD


Cutia este gata, dacă doriți, poate fi decorată cu margele. În interior, puteți depozita diverse lucruri mici sau puteți pune în interior un cadou și folosiți-l ca pachet.

Cutie CD

Cutie CD


La revedere.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat